Domov > Programi i upis > Prijava i upis

Prijava i upis

Upis je namenjen svima vama koji želite da studirate po savremenom programu i koji želite da imate nove mogućnosti za lični napredak i poslovni uspeh. Broj upisnih mesta je ograničen.

Vaši koraci za početak studija

Ispunite online prijavu.
Priložite odgovarajuće potvrde (overena svedočanstva trećeg i četvrtog razreda srednje škole, overenu diplomu srednje škole, uverenje o položenim ispitima … ).
Sve zajedno što pre pošaljite na adresu predstavništva u Beogradu.

Rok za prijavu je 30. 9. 2017!

Uslovi upisa u bachelor program

Svi koji ste već završili dvogodišnje programe ili ste položili pojedine ispite na drugom fakultetu, kontaktirajte nas za upis.

Uslovi upisa u master program

Kandidati za upis u prvu ili drugu godinu sa srodnih strukovnih područja (ekonomskih, poslovnih, administrativnih i organizacionih nauka, sociologije,  pravnih, političkih, društvenih nauka, humanistike) upišu program bes diferencijalnih ispita. Kandidati sa drugih strukovnih područja (koja nisu zapisana) imaju dodatne studijske obaveze u opsegu 12-14 kreditnih bodova po ECTS, o kojima na osnovu prethodnih znanja odlučuje Komisija za studentska pitanja.

Uslove za upis u magistarski studijski program ispunjavaju i oni kandidati, koji su završili ekvivalentno obrazovanje u inostranstvu. Trošak polaganja dodatnih studijskih obaveza se obračunava na osnovu broja dodeljenih ECTS (50 % vrednosti ECTS). Za sve dodatne informacije molimo vas da kontaktirate naše predstavništvo u Beogradu, radnim danom od 9.00 do 17.00.

 

Print