Domov > Vesti i događaji > 2017 > Erasmus razmene u 2017/18. godini

Erasmus razmene u 2017/18. godini

Objavljen je Erasmus raspis za dobijanje stipendije za studije i izvođenje praktičnog obrazovanja u inostranstvu. Pozivamo i visokoškolske profesore na prijavu na raspis za mobilnost.

DOBA Fakultet je nosilac Erasmus isprave koja našim studentima omogućava izvršavanje studijskih obavezna i praktičnog obrazovanja u inostranstvu. Erasmus mobilnost je jedinstveno međunarodno iskustvo, koje obogaćuje znanja i kompetencije svih uključenih, a studentima  otvara i vrata u svet.

Erasmus mobilnost za visokoškolske profesore i saradnike DOBA Fakulteta omogućava dobijanje stručnih iskustava i prenos dobrih praksi u njihove radne procese.

Raspis za studijsku godinu i prijavnice se nalaze u virtuelnom nastavnom okruženju Blackboard, a rok za predaju je 15. 11. 2017. godine.

»Na poslu sam stekla znanje iz grafičkog dizajna, oblikovanja internet stranica i poslovanja uopšte. Znam da će mi to biti korisno i u budućnosti. Osim toga sam i lično porasla, naučila sam da budem samostalna, da odvojim vreme za sebe i da istražujem nepoznato. To je za mene bilo pozitivno iskustvo koje neću nikada zaboraviti.« rekla je Patricija P. studentkinja koja je praktično obrazovanje obavljala u Irskoj.

Više informacija o Erasmus mobilnostima možete dobiti kod Erasmus koordinatorke Nataše Ritonija, koja je dostupna putem elektronske pošte na natasa.ritonija@doba.si.

Nazad na popis Print