Domov > Vesti i događaji > 2017 > Naši studenti u Student Campu na Ohridu

Naši studenti u Student Campu na Ohridu

U okviru međunarodnog projekta e-Profman u Student Campu učestvuje i DOBA Fakultet. Program je sastavljen od pet online modula, studentskog kampa i završnog seminara.

Od 5. do 9. jula se, u okviru međunarodnog projekta e-Profman, održava Student Camp na Ohridu, čiji su nosioci Visoka škola za novinarstvo i odnose s javnošću iz Skoplja, dok su partneri  DOBA Fakultet i Istanbul University. Na tom događaju učestvuje ukupno 55 studenata, 23 profesora visoke škole i ostalo osoblje. U Student Campu učestvuje i 15 studenata i 6 profesora DOBA Fakulteta. Studenti mogu da izaberu različite radionice iz područja komunikativno-komunikacijskih strategija, digitalnih PR kampanja i područja inovativnosti pri razvoju proizvoda i usluga.

Aktivnosti prvog dana su bile namenjene upoznavanju i obuci za timski rad. Studenti koji su se prvi put u životu susreli sa time, morali su da potraže tim čiji su članovi bili oni studenti koji su imali zajedničke interese. Nakon toga, morali su u međunarodno mešanom timu naći zajedničke tačke i pripremiti kreativno i kratko predstavljanje. Sedam međunarodnih timova nas je iznenadilo svojom kreativnošću, inovativnošću, veštinama nastupanja i hrabrošću.

Mia Miše, izvođač radionica, prvog dana: »Vežbama smo želeli da pomognemo u probijanju leda, a studenti su se povezali u samo nekoliko minuta i vesela sam zato što će se sve timske zadatke letnjeg kampa pretvoriti u veliko zadovoljstvo, vrlo kvalitetno.«

Mina Mazuozi, izvođač radionica, prvog dana: »Oduševljena sam zbog odličnog odaziva studenata i zbog motivacije i spremnosti na aktivan rad. Verujem da su upravo ovi studenti nosioci budućnosti i da se na njih možemo osloniti.

Nazad na popis Print