Domov > Vesti i događaji > 2017 > Sve više online studenata iz dijaspore

Sve više online studenata iz dijaspore

Svake godine nam se pridružuje sve više studenata koji žive i rade u inostranstvu, i online studije su im odlična mogućnost studija i veza sa rodnom zemljom.

Često se dogodi da nas posao, porodica ili druge ambicije odvedu u inostranstvo. Ali svakako ostaje želja i snaga da se nastavi sa studijama, odnosno za sticanjem novih znanja i diplome, i stvaranje mogućnosti za napredovanje i dalji razvoj karijere, uprkos tome da živimo u inostranstvu. Tada često tražimo mogućnosti kako i kada studirati i ostati u vezi sa rodnom zemljom i sa svojim maternjim jezikom ... Zbog izuzetno fleksibilnog načina studiranja  – online studijaone su pravi odabir za sve vas koji živite i radite u inostranstvu. Na DOBA Fakultetu smo se u poslednjih nekoliko godina potpuno prilagodili savremenim potrebama, i izvodimo najprilagođenije i najefikasnije i međunarodno akreditovane 100 % online studije.

Samo u ovoj godini u bachelor i master programima studira već 74% studenata, koji žive ili rade u inostranstvu - u Nemačkoj, Rusiji, Dubaiju, Kataru, Švajcarskoj, Austriji, Holandiji, Kanadi, Belgiji kao i u susednim i bližim državama - u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji ...

Pridružite nam se u online terminima za informisanje i savetovanje, i upoznajte sve prednosti online studija.

Možete nas kontaktirati iz inostranstva i:

- Viberom: +381 65 22 87 999
- Skajpom: doba.beograd  
- Mejlom: marija.torbica@doba.rs

Ana Blagojević, diplomac programa Poslovanje
Živim i radim u Holandiji, u Utrehtu. Prednost studija na ovakav način je svakako kontakt sa maternjim jezikom, koji hteli mi ili ne, višegodišnjim boravkom u inostranstvu biva zapostavljen.

Takođe je jako lepo iskustvo upoznati ljude sa prostora bivše Jugoslavije i raditi sa njima tokom tri godine. Neki od nas žive u inostranstvu i razmena iskustava sa nama može imati dodatnu vrednost za nas i ostale studente.

Ukoliko vas zanimaju  naši bachelor i master programi i želite dobiti više informacija, molimo vas da nam ostavite vaše podatke.

Nazad na popis Print