Domov > Vesti i događaji > 2017 > Top of the top po mišljenju studenata

Top of the top po mišljenju studenata

Na fakultetu, u studijskom procesu, učestvuje više od 210 profesora i online mentora, a svake godine studenti biraju najbolje. Titulu naj profesor 2016/2017. su osvojili dr Andrej Kovačič i dr Marko Divjak.

U ovogodišnjem izboru »naj profesora« i »naj online mentora« učestvovalo je 233 studenata. Predstavljamo vam top of the top:

Najbolji profesor u bachelor programima je dr Andrej Kovačič.

Dr Andreju Kovačiču je naziv dodeljen po prvi put. U protekloj studijskoj godini je studente pratio i vodio na predmetu Komuniciranje i nove tehnologije.

Dr Andrej Kovačič je u poslednjih deset godina proveo nekoliko stotina istraživanja i savetovao ili vodio veći broj slovenačkih preduzeća. Autor je različitih akademskih i stručnih članaka i PRO-Aktivnih komunikacijskih tehnika. Kao trener godišnje izvrši više od 350 sati treninga na četiri fakulteta i u većem broju preduzeća. Aktivan je coach, terapeut i filantrop (više informacija na www.andrejkovacic.com). Najaktivniji je u području oglašavanja, medija i pismenosti, coachinga i terapija i komunikacijskih tehnika pri javnom nastupu, prodaji, scriptingu i političkoj komunikaciji.

Njegovu reakciju na osvojenu nagradu možete pročitati na linku.

Najbolji profesor u master programa po izboru studenata je dr Marko Divjak.

Dr Marko Divjak je laskavu titulu osvojio već treći put zaredom. Studente je pratio i usmeravao u prošloj studijskoj godini kao nosilac predmeta Metode poslovnog istraživanja, Strategije i tehnike prodaje i Projektni rad.  

Dr Divjak je nakon što je diplomirao iz područja psihologije nekoliko godina bio zaposlen na Filozofskom fakultetu u Ljubljani, a 2011. godine je doktorirao iz područja psihologije. Od 2008. do 2016. godine profesionalno se bavio istraživanjima tržišta i javnog mnjenja u preduzeću Interstat d.o.o. koje je od 2011. vodio kao direktor. U studijskoj godini 2016/2017. pridružio se timu DOBA Fakulteta kao razvojno istraživački saradnik i visokoškolski profesor. U svom radu se posvećuje području psihologije prodaje, istraživanju tržišta i istraživanjima u području prenosivih kompetencija.

Njegovu reakciju na osvojenu nagradu možete pročitati na linku.

Desna ruka svih profesora su online mentori, stručnjaci iz područja predmeta, koji studente prate sedam dana u nedelji, motivišu ih, daju im povratne informacije, rešavaju stručne probleme na koje su naišli za vreme studija, usmeravaju ih na predmetu, odgovaraju na njihova pitanja svaki dan u nedelji. Online mentori su velika podrška kako profesoru, tako i studentima.

Najbolji online mentori 2016/2017. po izboru studenata su:

           Miljan Vojnović u Srbiji

-          Bojan Krajnc u Sloveniji

-          Sandra Lapčić Kovačić u Hrvatskoj

Njihove reakcije možete pročitati klikom miša na njihovo ime.

Čestitke svima. :)

Nazad na popis Print