Besplatno se uključite u predmet in upoznajte online studije

Isprobajte online studije i oduševite se

Besplatno se uključite u predmet in upoznajte online studije

Omogućavamo vam da se potpuno besplatno uključite u jedan studijski predmet, i da tako dobijete nova znanja za vaše napredovanje, i upoznate vrhunski model online studija.

Dobin model online studija važi za jedan od najbolje zamišljenih i najkvalitetnijih prema svetskim merilima, dok je prema mišljenju studenata jedan od najfleksibilnijih oblika obrazovanja, koji je u isto vreme prilagođen zaposlenim odraslima i mladima, koji žele nešto više. Čak i u ovom vanrednom trenutku, na Dobi više od 1.500 online studenata studira bez prekida. O njima brinu profesori, online mentori, stručni saradnici i tehnička podrška, koji su dostupni u virtuelnom nastavnom prostoru svakoga dana.

Model studente podstiče na aktivni kolaborativni nastavni proces, zajedničko kreiranje novog znanja, koje proizilazi iz njihovih prethodnih radnih iskustava, na kolaborativno učenje, koje je podržano različitim aktivnim metodama rada, kao što su diskusije, studije slučaja, rešavanje problema, projektni, timski rad ...

Pozivamo vas, da i vi isprobate Dobin model online studija, i da se besplatno uključite u jedan predmet. Tako ćete i sami moći da se uverite o kvalitetu izvođenja online studija, koje su uverile i međunarodne stručnjake, jer je naš fakultet prvi i (za sada i jedini) u Sloveniji i JI Evropi sa čak dve međunarodne akreditacije.


ZA VAS SMO IZABRALI DVA AKTUELNA PREDMETA

Predmet Menadžment događaja (bachelor)

Događaj je već odavno najvažniji način masovnog komuniciranja, jer mu učinak spektakla i druženja daju veliku moć uticaja na emocije i stav učesnika. Na sve konkurentnijim tržištima, a takođe i u privredi, otkrivamo popularnost i moć događaja, koji su dobili važno mesto u komuniciranju organizacijskih poruka. Događaji sa svojom suštinom - susretanje ljudi - predstavljaju komunikacioni, prodajni, promocijski i društveni alat. Na predmetu će do izražaja doći vaša kreativnost i inovativnost. Naučićete da organizujete hibridne i online događaje. Stečeno znanje ćete moći da upotrebite za događaje u službenom svetu i privatnom životu.

Nosilac predmeta: mr Natalie Cvikl Postružnik
Trajanje: od 23. maja do 19. juna
Uslov za uključenje: DA, najmanje završena 4-godišnja srednja škola
Potvrda: DA, nakon uspešno završenog predmeta ćete dobiti javno važeću potvrdu, i 6 ECTS-a, koji će moći da se uvaže i prilikom upisa na DOBA Fakultet.
Broj raspisanih mesta: 30
Rok za prijavu: petak, 13. maj
Kotizacija: besplatno
Jezik izvođenja predmeta: hrvatski
Prijava: Prijave su zatvorene.


Predmet Pozitivna psihologija (master)

U savremenom poslovanju pozitivna psihologija dobija sve veći značaj. Pozitivna psihologija je uzbudljiva i inspirativna mlada nauka psihologije. Izgrađuje ono što je pozitivno u pojedincu – njegovu snagu i resurse. Cilj pozitivne psihologije je poboljšati subjektivno blagostanje (sreću) i funkcionisanje pojedinaca, organizacija i zajednice, kao i omogućiti njihov uspeh. Na predmetu ćete imati priliku da upoznate trendove u pozitivnoj psihologiji, da upoznate i koristite budnost, da aplicirate pozitivnu psihologiju u radno okruženje, prepoznate svoje karakterne snage, i isprobate naučeno u timskom radu.

Nosilac predmeta: doc. dr Marko Divjak
Trajanje: od 24. maja do 24. juna
Uslov za uključenje: DA, najmanje završen 3-godišnji visokoškolski program (180 ECTS)
Potvrda: DA, nakon uspešno završenog predmeta ćete dobiti javno važeću potvrdu, i 6 ECTS-a, koji će moći da se uvaže i prilikom upisa na DOBA Fakultet.
Broj raspisanih mesta: 30
Rok za prijavu: petak, 13. maj
Kotizacija: besplatno
Jezik izvođenja predmeta: hrvatski
Prijava: Prijave su zatvorene.


Pre početka predmeta

U sredu, 18. maja, ćemo za vas organizirati Uvodni online vebinar sa prezentacijom nastavnog okruženja Blackboard, koji ćete koristiti tokom obavljanja predmeta. Na online radionici ćete saznati:
-    kako su raspoređene nedeljne aktivnosti;
-    kako ćete obavljati nedeljne aktivnosti;
-    gde ćete naći gradivo, koje ćete koristiti za obavljanje aktivnosti;
-    kako teče komunikacija sa online mentorom, profesorom i ostalim učesnicima predmeta;
-    kako organizovati vreme za studije;
I još mnogo više. Svakako će biti vremena i za vaša pitanja.

Tokom trajanja predmeta se od vas očekuje aktivnost i kontinuirani rad. Samo na takav način ćete saznati sve prednosti online studija, i dobiti kvalitetno znanje, i svakako dobiti potvrdu o obavljenom predmetu, koja je javno važeća.

Pročitajte aktuelne lične priče studenata, o tome kako usklađuju rad i online studije. >>

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije