Upis

Počnite da studirate već u martu mesecu 2020.

Upis

Odlučili ste se za studije i izabrali ste moderan evropski fakultet, usmeren ka pojedincu. Čestitamo. Pošto ste ambiciozni, omogućićemo vam da ne čekate jesen. Počeli biste da studirate već od marta.

To za vas znači da ćete čak pola godine pre ostalih, koji će se ove godine upisati, početi sa studijama i naravno, uz redovan i uspešan rad, završiti studije pola godine ranije. Za vreme studija ćemo vam konstantno nuditi stručnu podršku. Pre početka ćemo za vas izvoditi besplatnu radionicu o online studijama i uvodnu nedelju, kako biste bili dobro pripremljeni za studije.

Ponuda naših studijskih programa je raznolika i drugačija. Sa savremenim znanjima i veštinama i vi ćete biti konkurentniji, otvaraće vam se nove perspektive i nove mogućnosti za napredovanje u karijeri. Studiraćete u potpunosti online, prema Dobinom modelu online studija, jedinim online studijama u JI Evropi, čiji je kvalitet potvrđen dvema međunarodnim akreditacijama.

Sa diplomom si povećate mogućnost zaposlenja u multinacionalnim kompanijama kod kuće i u inostranstvu.

U toj posebnoj ponudi možete da se uključite u online studije u sledeće programe:

Drugi programi

Kako da obezbedite svoje mesto - početak studija mart 2020!

1.    Ispunite online prijavni obrazac
Bachelor programi
Master programi
Doktorski programi

2.    Priložite odgovarajuća dokumenta (svedočanstva, diplomu… )
3.    Izvršite plaćanje prve rate (uputstva ćete primiti na mejl)
4.    Sve zajedno pošaljite što pre na adresu fakulteta.

Vaša investicija

Studije su investicija koja se isplati. Naime, čak 64% diplomaca DOBA Fakulteta nakon diplomiranja doživi pozitivne promene – bolje zaposlenje, veću platu, napredovanje (anketiranje poslodavaca, oktobar 2018. godine).

Studijski programi Upisnina i školarina za jednu godinu Plaćanje u ratama za jednu godinu
Bachelor program 2.190,00 12 x 190,00
Master program 2.840,00 12 x 245,00
Doktorski program 5.000,00 8 x 640,00

Napomene: Prvu ratu plaćate na upisu, a sve ostale rate plaćate putem e-uplatnice do svakog 20. u mesecu. Troškovi diplomiranja u bachelor programu su 449,00 EUR, u master 549,00 EUR, i njih plaćate u poslednjoj godini.  

Vaša investicija, pored kvalitetnog izvođenja studijskog procesa, uključuje i nadstandardno izvođenje programa

  • uvodna osposobljavanja (uvodni dan i uvodna nedelja) za uspešan početak studija:
  • dostup do portala, u okviru kojeg su studentima na raspolaganju e-indeks, e-referat, koji omogućava online prijavu na ispit, naručivanje potvrda, dostup do rasporeda
  • dostup i upotreba medijskog kutka u virtuelnom nastavnom okruženju, koji obuhvata: e-biblioteku, internet časopise i portale, stručne revije, online baze podataka
  • mentorstvo i lično tutorstvo tokom studija
  • učešće gostujućih vrhunskih stručnjaka iz prakse na različitim područjima
  • tehničku podršku
  • Microsoft-ov paket Office 365 (studentima je na raspolaganju online zbirka alata Office 365 (Education A1), koja uključuje e-skladište veličine 50 GB, pristup alatima SharePoint i komunikaciju sa alatom Skype for Business)
  • polaganje ispita tri puta
  • savetovanje pre i tokom studija, i savetovanje u Savetodavnom centru i usluge Kompetentnog centra

Najčešća pitanja

Kada ću završiti studije i diplomirati ako se upišem u bachelor program?
Ukoliko ćete aktivnosti obavljati redovno i kontinuirano i pri tome biti uspešni, za vas se predviđa završetak studija u vremenu trajanja programa. Dakle, ako počnete da studirate u martu 2020. u 1. godini, studije ćete predviđeno završiti u aprilu 2023. godine.

Kada ću završiti studije i diplomirati ako se upišem u master program?
Ukoliko ćete aktivnosti obavljati redovno i kontinuirano i pri tome biti uspešni, za vas se predviđa završetak studija za dve godine. Dakle, ako počnete da studirate u martu 2020. studije ćete predviđeno završiti u aprilu 2022. godine, i tako početi sa pripremom magistarskog rada (moguće i ranije).

Mogu li u tom slučaju da koristim status studenta, ukoliko nisam zaposlen?
Pošto niste upisani u studijsku godinu 2019/2020. kao student, ne pripadaju vam prava statusa studenta. Prava ćete moći da koristite nakon upisa u studijsku godinu 2020/2021. od 1. oktobra 2020 nadalje.

Ana Blagojević,

diplomac bachelor programa Poslovanje
Živim i radim u Holandiji. Prednost studija na ovakav način je kontakt sa maternjim jezikom koji višegodišnjim boravkom u inostranstvu biva zapostavljen. Neki od nas žive u inostranstvu i razmena iskustava može imati dodatnu vrednost za ostale studente.

Ana Blagojević,

diplomac bachelor programa Poslovanje
Živim i radim u Holandiji. Prednost studija na ovakav način je kontakt sa maternjim jezikom koji višegodišnjim boravkom u inostranstvu biva zapostavljen. Neki od nas žive u inostranstvu i razmena iskustava može imati dodatnu vrednost za ostale studente.
Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije