Uključenje u online studije

Studije su investicija koja se isplati

Uključenje u online studije

Odlučili ste se za studije i izabrali ste moderan evropski fakultet, usmeren ka pojedincu. Čestitamo. Pošto ste ambiciozni, omogućićemo vam da ne čekate jesen. Počećete da studirate već od februara. To za vas znači, da ćete čak pola godine pre drugih, koji će se upisati ove godine, početi da studirate i samim tim redovnim i uspešnim radom i pre završiti.

Ponuda naših studijskih programa je raznolika i drugačija. Sa savremenim znanjima i veštinama i vi ćete biti konkurentniji, otvaraće vam se nove perspektive i nove mogućnosti za napredovanje u karijeri. Studiraćete u potpunosti online, prema Dobinom modelu online studija, jedinim online studijama u JI Evropi, čiji je kvalitet potvrđen dvema međunarodnim akreditacijama. Ove godine na DOBA Fakultetu studira 1.240 online studenata. Pročitajte lična iskustva online studenata DOBA Fakulteta.

Sa diplomom si povećate mogućnost zaposlenja u multinacionalnim kompanijama kod kuće i u inostranstvu. 

U koje programe i godine se možete uključiti u februaru 2021.

Pošto je to posebna ponuda, broj mesta je ograničen i ograničen je i izbor programa. Broj slobodnih mesta i raspisane godine ćemo objaviti naknadno. 

Početak studija: februar 2021

Kako da obezbedite svoje mesto

1.    Ispunite online prijavni obrazac
Bachelor programi
Master programi
Doktorski programi

2.    Priložite odgovarajuća dokumenta (svedočanstva, diplomu… )
3.    Izvršite plaćanje prve rate (uputstva ćete primiti na mejl)
4.    Sve zajedno pošaljite što pre na adresu fakulteta.

Vaša investicija

Studije su investicija koja se isplati. Naime, čak 64% diplomaca DOBA Fakulteta nakon diplomiranja doživi pozitivne promene – bolje zaposlenje, veću platu, napredovanje (anketiranje poslodavaca, oktobar 2019. godine).

Donji cenovnik je važeći za 2020. godinu, a cenovnik za 2021. će biti objavljen do kraja godine. 

Studijski programi Upisnina i školarina za jednu godinu Plaćanje u ratama za jednu godinu
Bachelor program 2.190,00 EUR 12 x 190,00 EUR
Master program 2.840,00 EUR 12 x 245,00 EUR
Doktorski program 5.000,00 EUR 8 x 640,00 EUR

Napomene: Prvu ratu plaćate na upisu, a sve ostale rate plaćate putem e-uplatnice do svakog 20. u mesecu. Troškovi diplomiranja u bachelor programu su 449,00 EUR, u master 549,00 EUR, i njih plaćate u poslednjoj godini. 

Vaša investicija, pored kvalitetnog izvođenja studijskog procesa, uključuje i nadstandardno izvođenje programa

  • uvodna osposobljavanja (uvodni dan i uvodna nedelja) za uspešan početak studija:
  • dostup do portala, u okviru kojeg su studentima na raspolaganju e-indeks, e-referat, koji omogućava online prijavu na ispit, naručivanje potvrda, dostup do rasporeda
  • dostup i upotreba medijskog kutka u virtuelnom nastavnom okruženju, koji obuhvata: e-biblioteku, internet časopise i portale, stručne revije, online baze podataka
  • mentorstvo i lično tutorstvo tokom studija
  • učešće gostujućih vrhunskih stručnjaka iz prakse na različitim područjima
  • tehničku podršku
  • Microsoft-ov paket Office 365 (studentima je na raspolaganju online zbirka alata Office 365 (Education A1), koja uključuje e-skladište veličine 50 GB, pristup alatima SharePoint i komunikaciju sa alatom Skype for Business)
  • polaganje ispita tri puta
  • savetovanje pre i tokom studija, i savetovanje u Savetodavnom centru i usluge Kompetentnog centra

Prisustvujte online prezentaciji uživo, na kojoj ćemo vam detaljno predstaviti online studije. Više >>

Najčešća pitanja

Kada ću završiti studije i diplomirati ako se upišem u bachelor program?
Ukoliko ćete aktivnosti obavljati redovno i kontinuirano i pri tome biti uspešni, za vas se predviđa završetak studija u vremenu trajanja programa. Dakle, ako počnete da studirate u februaru 2021. u 1. godini, studije ćete predviđeno završiti u martu 2024. godine.

Kada ću završiti studije i diplomirati ako se upišem u master program?
Ukoliko ćete aktivnosti obavljati redovno i kontinuirano i pri tome biti uspešni, za vas se predviđa završetak studija za dve godine. Dakle, ako počnete da studirate u februaru 2021. studije ćete predviđeno završiti u aprilu 2023. godine, i tako početi sa pripremom magistarskog rada (moguće i ranije).

Mogu li u tom slučaju da koristim status studenta, ukoliko nisam zaposlen?
Pošto niste upisani u studijsku godinu 2020/2021. kao student, ne pripadaju vam prava statusa studenta. Prava ćete moći da koristite nakon upisa u studijsku godinu 2021/2022. od 1. oktobra nadalje.

 

Ana Blagojević,

diplomac bachelor programa Poslovanje
Živim i radim u Holandiji. Prednost studija na ovakav način je kontakt sa maternjim jezikom koji višegodišnjim boravkom u inostranstvu biva zapostavljen. Neki od nas žive u inostranstvu i razmena iskustava može imati dodatnu vrednost za ostale studente.

Ana Blagojević,

diplomac bachelor programa Poslovanje
Živim i radim u Holandiji. Prednost studija na ovakav način je kontakt sa maternjim jezikom koji višegodišnjim boravkom u inostranstvu biva zapostavljen. Neki od nas žive u inostranstvu i razmena iskustava može imati dodatnu vrednost za ostale studente.
Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije