DOBA Znanja

Pratite naše novosti
Objavljeno v: Vebinari

Besplatan vebinar na temu kako pripremiti dobar vebinar

26. avgust 2021.

Internet seminari/vebinari već niz godina u svetu važe za izuzetno omiljen oblik predavanja, a u COVID vremenu, kada ne možemo da organizujemo radionice i predavanja uživo, su postali čak i najpopularniji oblik prenosa sadržaja, kako u obrazovanju, tako i u preduzećima, koja vebinare upotrebljavaju kao alat za promociju proizvoda i usluga.

Kao stručnjaci na području e-obrazovanja, sa izvođenjem internet seminara imamo već 22 godine iskustva. Na DOBA Fakultetu i Višoj stručnoj školi DOBA, svake godine izvedemo više od 50 internet seminara za spoljašnju javnost, i više od 800 vebinara u okviru studijskih predmeta.

Činjenica je da će dobar vebinar oduševiti vaše slušaoce, a na lošem će se tokom prezentacije odjavljivati, i napuštati ga. Ako se i vi pitate kako pripremiti vebinar, koji će oduševiti vaše slušaoce, na pravom ste mestu. Za uspešno izvođenje je ključno dobro planiranje, koje uključuje vizuelnu sliku vebinara, kao i plan interakcije sa učesnicima.

Saznaćete:

  • koje elemente morate da uvažavate prilikom planiranja vebinara;
  • koja su osnovna pravila video komunikacije;
  • kakva je primerena vizuelna podrška;
  • zašto je kod vebinara važna interakcija, i kako je planirati.

Naša višegodišnja iskustva u pripremi internet seminara će sa vama podeliti Helena Vogrinec, dugogodišnja direktorka Više stručne škole DOBA.
 


 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije