Novosti

11
OKT
11. oktobar 2021.

Izašla je naučna monografija Entrepreneurial and Communicative Mind in Action

Na DOBA Fakultetu smo uspešno završili međunarodni projekat MicroMasters Internationalization at home through online micro masters and virtual mobility, u okviru koga je u izdavačkoj kući Pearson izašla međunarodna naučna monografija.
Pročitajte više
06
OKT
06. oktobar 2021.

DOBA Fakultet dobio bronzano priznanje za inovaciju »SMART ŠIS«

U četvrtak, 30. septembra 2021. je Štajerska privredna komora dodelila DOBA Fakultetu bronzano priznanje za inovaciju »SMART ŠIS«. Dobijena nagrada je još jedna potvrda našeg odličnog rada, i potvrda da je inovativnost pokretač našeg rasta i razvoja.
Pročitajte više
05
OKT
05. oktobar 2021.

Priznanja DOBA Fakulteta za najbolje visokoškolske profesore i online mentore u studijskoj godini 2020/2021.

Laskavo zvanje NAJBOLJEG VISOKOŠKOLSKOG PROFESORA/PROFESORKE u 2020/2021. su zaslužili prof. dr Cene Bavec, doc. dr Živa Veingerl Čič i lekt. Kristina Mlinarič.
Pročitajte više
01
OKT
01. oktobar 2021.

Rukovodstveni karijerni saveti za vaš uspeh u budućnosti

Svet se menja, a menjaju se i zahtevi sa kojima se suočavaju preduzeća i zaposleni, koji moraju i žele da se dokazuju u digitalizovanom svetu, koji se neprestano menja. Takođe je pandemija COVID-19 dodatno iskazala potrebu za većim prilagođavanjem, kako ...
Pročitajte više
24
SEPT
24. septembar 2021.

Početak studija i uvodni dani za nove studente

Sa studentima bachelor i master programa ćemo se sresti u utorak, 12. oktobra, sa novim doktorskim studentima u ponedeljak, 18. oktobra. Nakon uvodnih susreta ćete nastaviti sa uvodnim osposabljavanjima i pripremama za online studije.
Pročitajte više
Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije