DOBA Znanja

Pratite naše novosti

E-obrazovanje danas

03. april 2023.

E-obrazovanje prati određeno nerazumevanje, koje je delimično i posledica upotrebe raznolike terminologije, a ujedno i pojednostavljeno razumevanje i nepoznavanje kompleksnosti područja e-obrazovanja može značajno uticati na nivo kvaliteta e-obrazovanja. Na vebinaru ćemo govoriti o osnovnim pojmovima i pojavnim oblicima e-obrazovanja. Predstavićemo aktuelne trendove, koji značajno diktiraju i suoblikuju razvoj e-obrazovanja, i ilustriraćemo kako ih možemo implementirati fokusirajući se na učesnika.

O predavačuDr Mateja Brejc je docent za područje menadžmenta. Vodila je više nacionalnih, i učestvovala u različitim međunarodnim projektima, organizovala i vodila stručne susrete i naučne skupove, kao i više međunarodnih konferencija. Bila je glavna urednica revije Vodenje.

Od februara 2022. je kao visokoškolski profesor redovno zaposlena na DOBA fakultetu, gde aktivno radi na organizacionom i razvojno-istraživačkom području online obrazovanja. Nosilac je predmeta Menadžment kvaliteta u obrazovanju i sarađuje na predmetima iz područja e-obrazovanja na bachelor i master programima.


DOBA Fakultet kao savremeni i moderan fakultet, dobitnik mnogih nagrada na području inovativnosti i obrazovanja, širi znanje i tako ispunjava svoju misiju. Godišnje organizujemo više od 20 besplatnih obrazovnih događaja.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije