DOBA Znanja

Pratite naše novosti
Objavljeno v: Vebinari

Krizno komuniciranje

12. mart 2018.
Šta raditi u neočekivanim kriznim situacijama, kao što je trenutna? Kako komunicirati? Kakvu vrstu strategije odabrati? Kakav je uticaj klasičnih i konvergentnih odn. društvenih medija u kriznom komuniciranju?

Predavač će nam u uvodu predočiti prirodu i karakteristike kriznog komuniciranja, kao i najkorisnije strategije odgovora na krizu. U nastavku će u razgovoru sa novinarkom Janjom Koren naglasiti nekoliko konkretnih i aktuelnih slučaja i primera dobre i loše prakse.

Predavač: Pedja Ašanin Gole
Pedja Ašanin Gole je zaposlen na DOBA Fakultetu kao predavač predmeta iz područja komuniciranja i ima više od 25 godina iskustva na području odnosa s javnošću i strateškog marketinga. Suosnivač je Slovenačke konferencije o odnosima s javnošću (SKOJ) i jedine regionalne strukovne konferencije o odnosima s javnošću u jugoistočnoj Evropi (Proactive).

Vebinar je održan u okviru DOBA Online Summit-a, tokom kojega se održavaju besplatni vebinari različitih tematika, a izvode ih profesori DOBA Fakulteta. Tokom Online Summita je na vebinarima učestvovalo već preko 4.500 učesnika, koji su visoko ocenili sadržaj, kao i korisnost znanja. Ukoliko želite da budete obavešteni o narednom Dobinom Online Summit-u, molimo vas da nam poverite svoj kontakt.  

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije