DOBA Znanja

Pratite naše novosti

Prednosti i izazovi hibridnog rada

30. mart 2023.

Da li ste i vi deo tima koji radi na daljinu? Vodite zaposlene, koji obavljaju posao hibridno? Ako se suočavate sa izazovima saradnje i produktivnosti pri hibridnom radu, onda je ovo predavanje kao stvoreno za vas! Na predavanju ćete saznati kako različite generacije pristupaju hibridnom radu, i koje su njihove glavne potrebe i očekivanja, što će vam omogućiti razumevanje zaposlenih, i što će doprineti poboljšanju saradnje i produktivnosti hibridnog rada. Dobićete i praktične savete i strategije za efikasno upravljanje i vođenje hibridnog rada.

O predavaču: Dr Živa Veingerl Čič  je doktorirala na področju upravljanja individualnom uspešnosti zaposlenih. Ima više od dvadeset godina iskustva u poslovnom sektoru na području marketinga, komuniciranja, savetovanja  i kadrovskog menadžmenta. Sertifikovani je trener i sertifikovani coach.

Na predmetima, na kojima podučava povezuje teorijsko znanje sa praktičnim iskustvima, sa ciljem razvijanja potencijala i kritičkog razmišljanja pojedinaca i grupa. Inspirišu je usmerenost na pojedinca i njegov napredak i razvoj organizacije. Studenti su je nagradili zvanjem naj profesorke 20/21. godine.


DOBA Fakultet kao savremeni i moderan fakultet, dobitnik mnogih nagrada na području inovativnosti i obrazovanja, širi znanje i tako ispunjava svoju misiju. Godišnje organizujemo više od 20 besplatnih obrazovnih događaja.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije