DOBA Znanja

Pratite naše novosti
Objavljeno v: Vebinari

Upravljanje vremenom

14. mart 2018.
Na vebinaru ćete saznati, da je upravljanje vremenom kompetencija, kojom danas moramo ovladati svi, a posebno sada, kada se susrećemo sa radom od kuće.

Ako ne možemo da upravljamo svojim vremenom, ne možemo da upravljamo ničim. Svi želimo da budemo uspešni i ekspeditivni, ali svima dan traje jednako, 24 časa. Efikasno iskorišćavanje vremena pre svega zavisi od nas samih. Jasno određenim ciljevima, postavljanjem prioriteta, doslednošću, uzimajući pri tome u obzir i radni ritam, i sa pozitivnim stavom i vi ćete moći da upravljate vremenom i time sprečiti da vreme upravlja vama. Na osnovu priznatih metoda i tehnika rada, naša direktorka Jasna Dominko Baloh, će u sklopu vebinara predstaviti kako upravljati svojim vremenom da biste postigli postavljene ciljeve. Metode i tehnike predstavljene na vebinaru ćete moći jednostavno da primenite u svakodnevnom radu.

Predavač: Jasna Dominko Baloh
Jasna Dominko Baloh je po struci profesorka pedagogije i psihologije, osnivač je i direktorka DOBA Fakulteta, prve privatne obrazovne ustanove u Sloveniji. Zahvaljujući njenoj ustrajnosti, koncepciji zasnovanoj na visokim profesionalnim načelima i usmerenosti ka razvoju, DOBA se u 28 godina postojanja razvila u najveću poslovnu grupu na području obrazovanja u Sloveniji i rangira se među vodeće međunarodno uporedive ustanove. Na području upravljanja, najvažnija joj je odgovornost prema svim zaposlenima, a posebno činiti prave stvari na pravi način i u skladu sa vizijom i misijom DOBA Fakulteta.
Dobitnica je brojnih nagrada za izuzetna dostignuća i najvišeg državnog priznanja na području obrazovanja u Sloveniji koje je dobila 2000. godine.

Vebinar je održan u okviru DOBA Online Summit-a, tokom kojega se održavaju besplatni vebinari različitih tematika, a izvode ih profesori DOBA Fakulteta. Tokom Online Summita je na vebinarima učestvovalo već preko 4.500 učesnika, koji su visoko ocenili sadržaj, kao i korisnost znanja. Ukoliko želite da budete obavešteni o narednom Dobinom Online Summit-u, molimo vas da nam poverite svoj kontakt.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije