DOBA Znanja

Pratite naše novosti
Objavljeno v: Vebinari

Vebinar profesora DOBA Fakulteta: Izazovi prodaje u turbulentnim vremenima

10. avgust 2020.
U vebinaru će vam profesor Bojan Krajnc, koji ima više od 20 godina iskustva u prodaji i marketingu, i više od 12 godina rukovodećih iskustava na področju rukovođenja prodajnim ekipama, razotkriti korisne savete, koji će vam omogućiti izvrsnost u prodaji.

Sa učešćem ćete: 

  • Upoznati 5 načina pomoću kojih možete da povećate prodajne mogućnosti i prinos.
  • Usvojiti princip koncentracije (Paretovo načelo), kao alat za pregled trenutne prodajne slike.
  • Razumeti značaj transformacijskog modela prodaje.
  • Naučićete kako je smisleno komunicirati sa klijentima za vreme COVID-a.

Učešće na vebinaru je besplatno, potreban vam je samo računar sa dostupom do interneta, i zvučnik. Možete ga pratiti i preko telefona

O predavaču

Bojan Krajnc ima više od 20 godina iskustva u prodaji i marketingu, i više od 12 godina rukovodećih iskustava na področju rukovođenja prodajnim ekipama. Aktivno učestvuje u različitim projektima iz područja prodaje, strateškog planiranja, rukovođenja i mentorisanja/coaching-a. U toku aktivnog rukovođenja u uspešnim slovenačkim preduzećima, pošlo mu je za rukom da sa ekipnim radom dobije prestižna međunarodna priznanja inostranih partnera, za posebna dostignuća srednje velikih i malih preduzeća, i nominaciju na svetskom nivou za regionalnog partnera godine, na području poslovnih rešenja.

Njegova specijalnost su prodajne i rukovodeće veštine, komunikacija, optimizacija prodajnih procesa, planiranje, tehnike čitanja lica, coach-inzi … Takođe je i odličan profesor u studijskim programima iz područja menadžmenta, marketinga na DOBA Fakultetu.

U preduzeću LOPIS vodi i usmerava svoju ekipu, i kao prodajni trener i poslovni savetnik sarađuje sa mnogim uspešnim preduzećima u Sloveniji i inostranstvu, kao što su: Addiko Banka, Sberbank, Osiguravajuće društvo Sava, Osiguravajuće društvo Grawe, Osiguravajuće društvo Generali, Impol Group, Cetis, BDM Club, Intercet, Kolektor Etra, Lek Veterina, Mazda Slovenija, Mikro+Polo,  Messer, Meusburger, PS, Robust, Roto, Sanolabor, Siliko, Sico, Tuš i drugi.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije