DOBA Znanja

Pratite naše novosti
Objavljeno v: Vebinari

Značaj pozitivne psihologije u rukovođenju i međusobnim odnosima

14. jun 2018.
Zbog nepredviđenih okolnosti smo svi u svom poslu pred velikim izazovima, i na vebinaru ćete saznati kako da efikasnije sarađujete sa saradnicima i kako da poboljšate svoje komunikacijske veštine.

Šta je uopšte pozitivna psihologija? Koje njene koncepte moramo poznavati za uspešno vođenje i komuniciranje sa saradnicima? Šta je pozitivno rukovodstvo,a šta psihološki kapital? Oni mogu značajno doprineti većoj produktivnosti, zadovoljstvu i predanosti na radnom mestu. Sadržaj je primeren kako za vođe, tako i za sve koji često rade u timovima, odnosno sarađuju sa različitim saradnicima, i žele da poboljšaju svoje komunikacijske veštine.

Predavač: dr Marko Divjak
Na DOBA Fakultetu je nosilac predmeta iz područja metodologije, psihologije i komunikacije. Već tri puta zaredom je bio odabran za najboljeg profesora od strane master studenata DOBA Fakulteta. Nakon diplomiranja iz psihologije se zaposlio na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Ljubljani, i ujedno je sarađivao i sa Većem za preventivu i vaspitanje u drumskom saobraćaju. 2008. godine je bio zaposlen u preduzeću Interstat d.o.o. kao istraživač, i počeo je profesionalno da se bavi tržišnim istraživanjima i istraživanjima javnog mnijenja. U preduzeću je pet godina radio i kao direktor.

Vebinar je održan u okviru DOBA Online Summit-a, tokom kojega se održavaju besplatni vebinari različitih tematika, a izvode ih profesori DOBA Fakulteta. Tokom Online Summita je na vebinarima učestvovalo već preko 4.500 učesnika, koji su visoko ocenili sadržaj, kao i korisnost znanja. Ukoliko želite da budete obavešteni o narednom Dobinom Online Summit-u, molimo vas da nam poverite svoj kontakt.  

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije