Domov > Programi i upis

Programi i upis

Programi DOBA Fakulteta su drugačiji. Suština rada zavisi od praktičnih primera različitih oblasti na osnovu kojih studenti rade tokom studija, a prate vas vrhunski predavači i mentori. Razmena iskustava sa studentima koji studiraju iz različitih zemalja na srpskom jeziku je neophodna. DOBA Fakultet vam pruža stručnu, pedagošku i tehničku podršku.

Na srpskom jeziku možete studirati u akreditovanim programima:

U našoj sredini želimo ambiciozne i pozitivne studente, sve vas koji znate da je znanje neophodno za bolju budućnost.

Zašto odabrati nas?

Predmete vode najbolji stručnjaci područja iz Slovenije i Evrope, a pored toga su vam na raspolaganju iskustva gostujućih predavača iz prakse i podrška mentora 7 dana u nedelji. Aktivnim radom, u timu ili individualno, stičete kompetencije 21. veka koje su neophodne za vašu bolju budućnost. Programe izvodimo u obliku online studiranja za odrasle. Već 18 godina i jedini smo u jugoistočnoj Evropi sa međunarodnom akreditacijom UNIQUe koju dodeljuje Evropska fondacija za kvalitet u e-obrazovanju EFQUEL.

64% diplomaca DOBA Fakulteta napreduje posle diplome

 

DOBA Fakultet jedini izvodi online studije od upisa do diplome, i zbog toga veliki broj naših studenata živi ili radi u inostranstvu. Online studije omogućavaju im jedinu mogućnost studiranja na svom jeziku iz druge zemlje.

 

Print