Domov > Programi i upis

Programi i upis

Programi DOBA Fakulteta su drugačiji. Suština rada zavisi od praktičkih primera različitih oblasti na osnovu kojih studenti rade tokom studija, prate vas vrhunski predavači i mentori. Razmena iskustava sa studentima koji studiraju iz različitih zemalja na srpskom jeziku je neophodna. Od strane fakulteta vam pružamo stručnu, pedagošku i tehničku podršku.

Na srpskom jeziku možete studirati u akreditovanim programima:

U našoj sredini želimo ambiciozne i pozitivne studente, koji znate da je znanje neophodno za bolju budućnost.

Zašto odabrati nas?

Predmete vode najbolji stručnjaci područja iz Slovenije i Evrope, pored toga su vam na raspolaganju  iskustva gostujućih predavača iz prakse i podrška mentora 7 dana u nedelji. Aktivnim radom, u timu ili individualno, ćete steći kompetencije 21. veka koje su neophodne za vašu bolju budućnost. Programe izvodimo u oblici online studiranja za odrasle već 16 godina i jedini smo u jugoistočnoj Evropi sa međunarodnom akreditacijom UNIQUe oju dodeljuje Evropska fondacija za kvalitet u e-obrazovanju EFQUEL.

64% diplomaca DOBA Fakulteta napreduje posle diplome

 

DOBA Fakultet jedini izvodi online studije od upisa do diplome i zbog toga veliki broj naših studenata živi ili radi u inostranstvu. Online studije omogućavaju jim jedinu mogućnost studija na svom jeziku iz druge zemlje.

Prijava za upis u studijsku 2016/2017. godinu je već moguća. Obezbedite slobodno mesto što pre.

Print