Uspešne priče diplomaca

Pozitivne promene u karijeri

Uspešne priče diplomaca

Naši diplomci pišu uspešne poslovne i privatne priče. Aktivnost Alumnog kluba je takođe i promocija dostignuća i poslovnih puteva diplomaca.

Slavica Stojković

Studije, vetar u leđa preduzetništvu

"Ideja o sopstvenom preduzeću je došla nakon studija. Sa dodatnim samopouzdanjem osetila sam da je došao pravi trenutak da se isprobam u preduzetničkim vodama."

 

 

Enej Gradišek

Mlad i ambiciozan preduzetnik

Enej Gradišek je ambiciozan preduzetnik, koji je razapet između redovnog posla u apoteci i svog vlasitog inovativnog preduzeća. Takođe je već i magistar poslovnih nauka na DOBA Fakultetu.

 

Jernej Damjan

Sport i znanje

Jernej Damjan je optimistički i komunikativni skijaški skakač, koji niže uspeh za uspehom  na skijaškoj skakaonici, a pored sportske karijere je završio i bachelor studije. Ključna odluka za DOBA Fakultet je za njega bilozbog online studija.


 

Ana Božić

Mama, preduzetnica, umetnica, vatrogasac ...

Ana Božič, diplomac programa Organizacija i menadžment socijalnih delatnosti, je odmah nakon diplomiranja dobijeno znanje isprobala u praksi. Otvorila je i sopstveno preduzeće, i izdala svoju prvu knjigu "Od rođenja bez pelena".

 

Finka Keran

Uspešna preduzetnica

Finka Keran je nakon 25 godina rada na visokim menadžerskim pozicijama pokrenula vlastiti posao – otvorila je poslastičarsku oazu Cukarino Café, sa najvećim brojem novih vrsta poslastica.

Važno je pratiti svoje snove i nikada, ali stvarno nikada nije prekasno za njihovo ostvarenje. To je dokazala i Finka Keran, naš diplomac bachelor programa Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću iz Zagreba. 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije