Vizija i misija, vrednosti

Šola koja vidi dalje

Vizija i misija, vrednosti

Vizija

Škola koja vidi dalje.
Naša vizija je da postanemo jedan od vodećih fakulteta za online obrazovanje u Evropi i globalno priznati fakultet na ovom području, koji je prepoznatljiv po pedagoškom inoviranju, otvorenosti, društvenoj odgovornosti, veri u trajnu uspešnost, i društveno odgovornim studentima, koji razmišljaju preduzetnički i koji su spremni za rešavanje aktuelnih ekonomskih problema i društvenih pitanja.

Misija

Novim programima i pristupima, izazove pretvaramo u prilike.
DOBA Fakultet je privatna poslovna škola, odobrena kao vodeća visokoškolska institucija u oblasti online studija u regionu, i kao centar znanja. DOBA Fakultet izvodi bachelor i master programe, kao i istraživanja iz oblasti aplikativnih društvenih studija. Naša zalaganja su usmerena ka smanjivanju rupa u znanju i u širenje prilika za uspešnu karijeru u Srbiji i u regionu. Našom delatnošću se zalažemo da užoj i široj društvenoj zajednici obezbedimo savremeno obrazovane, i u praksi osposobljene diplomce, koji postupaju etički i društveno odgovorno.

Vrednosti

Društvena odgovornost
Zajedno stvaramo slobodoumne, kritične, preduzetne i kreativne pojedince koji svojim radom doprinose napretku društva.

Poštovanje etičkih vrednosti 
Obavezali smo se visokim etičkim načelima, koji su sastavni deo nastavnih programa i načina studija. Obrazovanjem i sopstvenim radom podstičemo poštovanje, prihvatanje različitosti, međusobnu toleranciju i poštovanje ljudskih prava i osnovnih sloboda.

Kvalitet (obrazovanja)
Ogleda se u neprestanom praćenju izvođenja nastavnog procesa, osposobljenošću izvođača, obezbeđivanju uslova za izvođenje programa, unutrašnjoj organizaciji, međunarodnom poređenju nastavnih dostignuća, aktivnoj saradnji sa okruženjem i neprekidnom uvođenju poboljšanja sa uključivanjem studenata.

Razvojno-istraživačka i inovativna usmerenost 
Biti ravnopravan član akademske zajednice i u oblasti naučno-istraživačkog i razvojnog rada sa novim i inovativnim rešenjima koja stvaraju napredak u okruženju. 

Prilagođavati se i biti faktor društvenih promena Istraživanjem, obrazovanjem, savetovanjem, povezivanjem, etičkim postupanjem  i promocijom doživotnog obrazovanja, doprinosimo trajnom razvoju  društvene odgovornosti po slovenačkim i širim merilima. Pritom sarađujemo sa domaćim i inostranim stručnjacima, ustanovama, organizacijama i preduzećima.

Poštovanje individualnosti i razvijanje timskog rada
Poštujemo očekivanja i potrebe pojedinca i istovremeno podstičemo saradnju. 

Nezavisnost
Verujemo u intelektualnu slobodu, dok smo finansijski, institucionalno i akademski nezavisna i tržišno usmerena institucija.


 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije