Vizija i misija, vrednosti

Šola koja vidi dalje

Vizija i misija, vrednosti

Vizija

Fakultet, koji vidi dalje.

DOBA Fakultet će biti vodeći online fakultet u jugoistočnoj Evropi. Biće međunarodni pobednik i fakultet sa najviše online studenata. Sa svojom unikatnošću, otvorenošću i fleksibilnošću će biti nosilac promena na području inovativnog učenja, razvijanja aktuelnih znanja i istraživanja za održivi rast.

Misija

Sa inovativnim pristupima, savremenim programima i istraživačkim radom širimo znanje i povezujemo sve koji veruju u uspeh i osmeh. Osvajamo nova tržišta i obezbeđujemo odlično akademsko iskustvo za razvoj agilnog i digitalno kompetentnog stručnjaka, menadžera za fleksibilnost preduzeća i aktivno učestvujemo u traženju odgovora za izazove savremenog društva.

Naše vrednosti

Agilnost i upravljanje promenama
Sposobni smo da se brzo prilagodimo i upravljamo promenama uz stalnu aktualizaciju studijskih programa, postavljanjem naučno-istraživačkog rada u širi društveni prostor i kontinuiranim razvojem kompetencija zaposlenih. Dobro smo organizovani, efikasni i uspešni.

Izvrsnost i jedinstvenost
Izvrsnost kao konstantno stremljenje za bolje usluge koje nudimo nas čini jedinstvenim na području online studija, razvoja kompetencija i organizovanosti. Zasnovana je na razmišljanju o ZRD-u za potrebe naših ključnih učesnika i plasiranje njegovih rezultata u studijske programe i širi društveni kontekst. Izvrsnost, koja oblikuje studijske programe za izazove budućnosti, prevazilazi slovenački prosek.

Etičnost
Zalažemo se za visoke etičke principe, koji su sastavni deo studijskih programa, naučno-istraživačkog i razvojnog rada, i načina našeg rada uopšte. Sa obrazovanjem i sopstvenim radom podstičemo uzajamno poštovanje, prihvatanje različitosti, međusobnu toleranciju i poštovanje ljudskih prava i osnovnih sloboda.

Inovativnost i razvojna orijentisanost
Inovativnost i razvojna orijentisanost se zasnivaju na otvorenoj saradnji između različitih učesnika, sa svrhom zajedničkog razvoja novog znanja i inovacija u ekonomiji znanja, sa čime pratimo različite vidike održivog razvoja. Sa svojom dinamičnom, naučno-istraživačkom, razvojnom i inovativnom orijentisanošću, podržanom savremenim tehnologijama, obezbeđujemo sticanje znanja i razvoj kompetencija i karijere svim ključnim učesnicima.

Povezivanje i saradnja
Verujemo da smo snažniji i bolji kada smo povezani. U svom radu i funkcionisanju aktivno povezujemo različite učesnike i podstičemo razvoj timskog rada kod saradnika, studenata i učesnika.

Održiva izvrsnost
Koncept održive izvrsnosti ostvarujemo u pedagoškim, naučno-istraživačkim i razvojnim, kao i poslovnim procesima. Svi naši saradnici brinu za obezbeđivanje dugoročnih koristi za naše ključne učesnike i društveno odgovoran rad.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije
Deli