Vizija i misija, vrednosti

Šola koja vidi dalje

Vizija i misija, vrednosti

Vizija

Fakultet, koji vidi dalje.

Postati vodeći online fakultet u JI Evropi, kao i međunarodni pobednik, i fakultet sa najviše online studenata. Svojom jedinstvenošću, otvorenošću i fleksibilnošću postati nosilac promena na području inovativnog učenja, razvijanja aktuelnih znanja, i istraživanja za održivi rast.

Misija

Sa novim programima i pristupima, izazove pretvaramo u prilike.

Sa inovativnim pristupima i savremenim programima širimo znanje i povezujemo sve koji veruju u uspeh. Osvajamo nova tržišta, i obezbeđujemo odlično akademsko iskustvo za razvoj agilnog i digitalno kompetentnog stručnjaka, menadžera za fleksibilnost preduzeća.

Naše vrednosti

Agilnost i upravljanje promenama
Sposobni smo da se brzo prilagodimo i upravljamo promenama, koje nameću okruženje i tehnologije. Brzi odgovor na promene na tržištu, i potrebe naših klijenata omogućavaju konstantnu aktualizaciju studijskih  programa. Smo dobro organizovani, efikasni i uspešni.

Jedinstvenost
Sa jedinstvenimi programima i pedagoškim pristupom, kao i celokupnom podrškom u svim fazama obrazovnog procesa obezbeđujemo razvoj agilnog i digitalno kompetentnog stručnjaka, menadžera za fleksibilnost preduzeća.

Etičnost
Imamo obavezu prema visokim etičkim načelima, koja su sastavni deo studijskih programa i načina našeg rada. Sa obrazovanjem i sopstvenim radom podstičemo poštovanje, prihvatanje različitosti, međusobnu toleranciju, kao i poštovanje ljudskih prava i osnovnih sloboda.

Inovativnost i razvojna orijentisanost
Svojom dinamičnom razvojno-istraživačkom i inovativnom orijentisanošću, podržanom savremenim tehnologijama, obezbeđujemo dobijanje znanja i razvoj kompetencija i karijere svim učesnicima.

Povezivanje i saradnja
Aktivan smo akter u povezivanju različitih učesnika. Podstičemo razvoj timskog rada kod naših saradnika, studenata i učesnika.

Održiva odličnost
Koncept održive odličnosti sprovodimo u pedagoškim i poslovnim procesima. Obezbeđivanje dugoročnih koristi za sve naše učesnike i društveno odgovorni rad je briga svih naših saradnika.


Tim DOBA Fakulteta

 

Profesori bachelor i master programa

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije