Događaji

Ne propustite

Besplatan vebinar Karijernog centra DOBA Fakulteta: Kako pronaći i oceniti svoju preduzetničku ideju

Svaka preduzetnička priče počinje idejom ... 
Za uspeh je potrebno razmišljati o što većem broju ideja – i ne smemo ih tek tako odbaciti. Prema idejama moramo biti otvoreni, moramo ih nadograđivati, i u tome moramo biti kreativni, motivisani i podstaknuti iznutra. U našoj prirodi je da našu radoznalost privlače kreativne, inovativne, a često i neobične ideje.

Ali, da li je naša ideja dovoljno privlačna za potencijalnog kupca? Da li bi kupio naš proizvod? Tako bi došlo do komercijalizacije naše ideje, i potvrde da za nju na tržištu postoji otvorena prilika.

Pozivamo vas na vebinar Karijernog centra DOBA Fakulteta, na kome će vam visokoškolska profesorka na DOBA Fakultetu, doc. dr Marina Letonja, predstaviti na primerima kako se rađaju nove dobre ideje, i o čemu sve morate razmišljati, ako ćete ulaziti na tržište kopiranjem već postojeće ideje, koja još nije prisutna na vašem ciljnom tržištu.

Upoznaćete:
 
•    4 tipa preduzetnika (zebra, jednorog, unutrašnji i socijalni preduzetnik)
•    Preduzetnički način razmišljanja (razmišljanje koje je usmereno na rast ili fiksni način razmišljanja)
•    Kopiranje ideja sa razumevanjem
•    Kako se rađaju dobre ideje, i primere ideja.


O predavaču

Sa vama će biti doc. dr Marina Letonja, koja je doktorirala iz preduzetništva i inovacijskog menadžmenta, i koja je visokoškolska profesorka i vođa međunarodne saradnje na DOBA Fakultetu. Ima dugogodišnja iskustva kao istraživač – savetnik za područje preduzetništva. Preduzetničko znanje je sticala na brojnim osposobljavanjima u zemlji i inostranstvu (SAD, Velika Britanija i Nemačka).

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije
Deli