Događaji

Ne propustite

Besplatan vebinar: Pobednički mentalitet za više uspeha i izuzetnost u 2020.

Da li želite da postanete samopouzdaniji u 2020. godini, odlučni u postavljanju ciljeva, i u izboru onoga što će imati pozitivan uticaj na poboljšanje rezultata?

DOBA vas tako u godini, u kojoj slavi 30 godina uspešnog rada, poziva na besplatni vebinar Pobednički mentalitet za više uspeha i izuzetnost u 2020. u kome će vam Bojan Krajnc, čovek od prakse i praktičnih alata, koje u praksi i svakodnevno upotrebljava, dopunjava i razvija, razotkriti korisne savete, koji će vam omogućiti izuzetnost.

Saznaćete: 

  • 7 taktika vrhunskih sportista, koje možete da prenesete u svoje radno ili privatno okruženje.
  • 4 paradoksa uspeha, i 3 najveće prepreke uspeha.
  • Kako pripremiti svoj lični pobednički plan uspeha za 2020. koji se zasniva na dostignućima u 2019. godini.
  • Zapisaćete sopstvene navike koje vas ograničavaju, kao i pozitivne navike, koje je smisleno da uključite u svakodnevnu rutinu, kako bi vam uspelo u 2020.
  • Upoznaćete efikasan princip u postavljanju ciljeva, koji pozitivno utiče na njihovu realizaciju.

 Učešće na vebinaru je besplatno, potreban vam je samo računar sa dostupom do interneta, i zvučnik. Možete ga pratiti i preko telefona

O predavaču

Bojan Krajnc ima više od 20 godina iskustva u prodaji i marketingu, i više od 12 godina rukovodećih iskustava na področju rukovođenja prodajnim ekipama. Aktivno učestvuje u različitim projektima iz područja prodaje, strateškog planiranja, rukovođenja i mentorisanja/coaching-a. U toku aktivnog rukovođenja u uspešnim slovenačkim preduzećima, pošlo mu je za rukom da sa ekipnim radom dobije prestižna međunarodna priznanja inostranih partnera, za posebna dostignuća srednje velikih i malih preduzeća, i nominaciju na svetskom nivou za regionalnog partnera godine, na području poslovnih rešenja.

Njegova specijalnost su prodajne i rukovodeće veštine, komunikacija, optimizacija prodajnih procesa, planiranje, tehnike čitanja lica, coach-inzi … Takođe je i odličan profesor u studijskim programima iz područja menadžmenta, marketinga na DOBA Fakultetu.

U preduzeću LOPIS vodi i usmerava svoju ekipu, i kao prodajni trener i poslovni savetnik sarađuje sa mnogim uspešnim preduzećima u Sloveniji i inostranstvu, kao što su: Addiko Banka, Sberbank, Osiguravajuće društvo Sava, Osiguravajuće društvo Grawe, Osiguravajuće društvo Generali, Impol Group, Cetis, BDM Club, Intercet, Kolektor Etra, Lek Veterina, Mazda Slovenija, Mikro+Polo,  Messer, Meusburger, PS, Robust, Roto, Sanolabor, Siliko, Sico, Tuš i drugi.

 

Prijava

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije