Događaji

Ne propustite

Besplatno predavanje: Leadership budućnosti

Pozivamo vas na druženje sa izvrsnom preduzetnicom i direktorkom, kao i sa vrhunskim predavačem, koji će sa vama podeliti koji su leadership izazovi budućnosti.

Svaki čovek je priča za sebe i svako od nas preuzima odgovornost za razvoj sopstvene karijere. Međutim, šta je to nešto, što drugi imaju i zbog čega su zato najbolji, kao što je na primer Steve Jobs?

Uvodnu reč i pozdrav učesnicima će uputiti Jasna Dominko Baloh, direktorka i osnivač DOBA Fakulteta. U nastavku će vas upoznati sa značajem upravljanja vremenom, kao i sa veštinama savladavanja vremena, kako vreme ne bi vladalo vama

 

 

PREDAVANJE I PRAKTIČNI SAVETI: Savremeno rukovodstvo: Leadership lekcije

Šta svako od nas može naučiti od pojedinih lidera, koji su pisali istoriju najuspešnijih preduzeća? Steve Jobs je prešao put od suosnivača Apple-a, spasioca preduzeća pre njegove propasti, do toga da je Apple postao globalna robna marka.  Karijera i rad Steve Jobs-a sumira neke od glavnih »leadership« izazova budućnosti: ciljno rukovodstvo, fokusiranje na uvažavanje interesa, kao i vrhunsko iskustvo svakoga.   

Mr Klemen Žibret, vrhunski profesor, iskusan menadžer, kadrovski stručnjak, savetnik, predavač i trener, će vam predstaviti ključne »leadership«  izazove budućnosti i činioce uspeha pojedinaca i preduzeća u budućnosti. 

Mr Klemen Žibret je iskusan menadžer, kadrovski stručnjak, savetnik, predavač i trener. U svojoj dosadašnjoj karijeri je radio na rukovodećim i vodećim radnim pozicijama u privredi, u slovenačkim i inostranim kompanijama, na području rukovođenja i organizovanja, upravljanja ljudskim resursima, savetovanja, prodaje, kao i razvoja zaposlenih. Na DOBA Fakultetu je nosilac predmeta iz područja rukovođenja i upravljanja ljudima, kao i organizacije i menadžmenta. 

Partneri događaja

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije
Deli