Događaji

Ne propustite

Ekskluzivni majski događaj u Beogradu

Nagle i velike promene, koje više ne poznaju državne granice, sve više određuju naš život. Na sve to moramo biti i te kako pripremljeni. DOBA Fakultet, moderan evropski fakultet, lider na području online obrazovanja za zaposlene, u Beogradu organizuje događaj o globalnim izazovima.

Tehnološke promene, globalizacija i agilno vođenje su teme predavanja, koja će održati vrhunski profesori DOBA Fakulteta.

Događaj će se održati
u četvrtak, 19. maja 2022. od 17.00 časova
u Hotelu HYATT u Beogradu

PROGRAM DOGAĐAJA
16.45 - prijem gostiju
jasna11
POZDRAVNI GOVOR / WELLCOME SPEECH
Jasna Dominko Baloh, prof., direktorka DOBA Fakulteta Mariborrasto11
Predavanje: TEHNOLOŠKE PROMENE, GLOBALIZACIJA I DRUŠTVO
prof. dr Rasto Ovin, dekan DOBA Fakulteta
Polazimo od toga da je globalizacija posledica prirodnih napora čoveka da poboljša život – odnosno, razvoja tehnologije. Prikazaćemo jednostavne i kompleksne metode merenja globalizacije. Zatim ćemo raspravljati o faktorima uticaja globalizacije na nacionalnu ekonomsku politiku, i na njen izbor u određivanju efekata globalizacije na domaću privredu i društvo. Završićemo sa predstavljanjem područja, koja zahtevaju globalnu ekonomsku politiku.

ziva11
Predavanje: AGILNO RUKOVOĐENJE - SVETSKI TREND USPEHA
doc. dr Živa Čič Veingerl, profesorka DOBA Fakulteta
Agilno vođenje je jedan od najprepoznatljivijih stilova rukovođenja, za postizanje održivih rezultata preduzeća i dobrobita zaposlenih. Agilne vođe imaju sposobnost mirnog suočavanja sa pritiskom, efikasno se odazivaju na jedinstvene okolnosti, otvoreni su za inovacije, i pronalaze nove načine za uključivanje zaposlenih i održavanje timova na pravom putu. U okviru predavanja ćete se upoznati sa konceptom agilnog rukovođenja, i sa značajem agilnog načina razmišljanja vođa. Saznaćete i šta možete za sebe da uradite, kako biste postali agilniji i inkluzivniji vođa.

logo11OSNIVANJE ALUMNI KLUBA SRBIJA
Ivan Beljić, predsednik Upravnog odbora, Izvorinka Janković, članica Upravnog odbora, Saša Radović, član Upravnog odbora
Potpisivanje osnivačkog akta Alumni kluba
Govor predsednika Alumni kluba DOBA Fakulteta u Srbiji

hrana11
ĆASKANJE UZ SNACK
Prijava na događaj

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije