Događaji

Ne propustite

Gostujuće predavanje partnera istraživačke kuće Valicon

Uključivanje gostujućih predavača u izvođenje predmeta je na našem fakultetu konstantnost. U saradnji sa njima nadograđujemo pedagoški proces sa aktuelnim tematikama i stručnim mišljenjima, i uključujemo studente u rasprave, koje dodatno potpomažu prenosu dobrih praksi u oba smera.

Tako ćemo ovoga puta u okviru predmeta Marketing, u četvrtak, 22. aprila 2021. ugostiti Kristijana Gregorića, partnera istraživačke kuće Valicon, koji će održati predavanje na temu brendiranja i kreiranja snažnih robnih marki.


Više o predavaču

Kristijan Gregorić ima iskustva sa poslovanjem, menadžmentom marketinga i prodajom robnih marki/portfelja na visokim položajima u multinacionalnim preduzećima, a kontinuiranim učenjem i razvojem nastoji da što bolje primeni znanja i iskustva u lokalnom i međunarodnom okruženju. Inovator je vizija i misija, koji dokazano priprema i sprovodi upotpunjene planove. Takođe je i član upravnog odbora najvećih preduzeća u regionu, i veliki zagovornik tehnologije, poslovnih inovacija i fokusa na klijente. 

• 10 godina u preduzeću Nestlé, direktor prodaje i marketinga, Italija, Švajcarska, jadranska regija
• 4 godine u preduzeću Heineken – Karlovačka pivara, direktor prodaje i marketinga
• 3 godine u preduzeću Atlantic Grupa, generalni direktor, strateško distribuciono područje HoReCa jugoistočna Evropa (JVE)
• 2,5 godine glavni direktor marketinga preduzeća Franck Grupa
• 2017. – danas izvršni direktor preduzeća LoopOne i izvršni direktor preduzeća Valicon
 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije
Deli