Događaji

Ne propustite

Vebinar: Work-life balance kao temelj stabilne karijere

Pozivamo vas na besplatan vebinar, koji će se održati u okviru Dobinog Centra kompetencija, a koji ovog puta otvaramo i za javnost. Webinar će se održati na hrvatskom jeziku.

Svakog dana se suočavamo sa usklađivanjem profesionalnog i privatnog života. Pri tome smo često pod stresom, i osećamo se kao da gubimo nadzor nad svim aspektima našeg života. U našoj žurbi da sve uspemo da sredimo, zaboravljamo da je upravo stres taj koji utiče na produktivnost i koncentraciju. A ključ do savladavanja stresa je u ravnoteži službenog i ličnog života.

Na vebinaru ćete saznati:

  • Šta je work-life balance i zašto je on važan;
  • Kako održavati work-life balance na poslu i kod kuće;
  • Kako u različitim okolnostima zadržati postavljeni smer;
  • Šta se na tom području očekuje u budućnosti.

Vebinar će voditi Zinka Kosec, predavač Više stručne škole DOBA, koja ima više od 18 godina iskustva na području obrazovanja pojedinaca, zaposlenih i studenata. Područja njenog rada obuhvataju organizaciju i vođenje različitih projekata i sprovođenje obrazovanja, seminara, radionica i obuka.


O Centru kompetencija

Na DOBA Fakultetu smo, kao nosioci prenošenja najsavremenije svetske prakse na području online obrazovanja, kao i sa međunarodnom akreditacijom za online studije, svesni odgovornosti za uspeh naših studenata. Za studiranje su potrebni visoka motivacija, dobra organizacija vremena, oblikovanje strategija učenja, poznavanje metoda i tehnika učenja i funkcionisanja mozga i ovladavanje posebnostima online učenja. DOBA je jedini fakultet u Sloveniji i u Hrvatskoj u kome radi Centar kompetencija za razvoj kompetencija studenata koje su potrebne za uspešno studiranje.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije
Deli