Novosti

02. april 2019.

Aktivno na projektu MASTER@HOME

Naši visokoškolski profesori su krajem meseca bili u Litvaniji na projektnom sastanku projekta Master@home, na kome pripremaju sadržaj i izvođenje dva mikro master programa.

Erasmus + projekt Master@home (Internationalisation at Home through Online Micro Masters and Virtual Mobility), je višegodišnji, međunarodni, evropski projekat, čiji je vođa Istanbul University (Turska), i u kome, kao partnerska institucija, učestvuje i DOBA Fakultet Maribor (Slovenija), kao i Institut za KOMUNIKACISKI STUDII Skoplje (Severna Makedonija) i Vytautas Magnus University (Litvanija).

U okviru trogodišnjeg programa, kao projektni partneri ćemo razviti dva mikro master programa – jednog iz područja inovativnog preduzetničkog ekosistema, i drugog iz digitalnog komuniciranja i marketinga. Programi će biti namenjeni diplomcima, preduzetnicima, preduzetnicima početnicima (start-up-ovcima) i takođe i studentima.

Međunarodni tim profesora ta dva dana na projektnom sastanku u Litvaniji priprema kurikulum, kao i plan izvođenja dva pomenuta mikro mastera. Cilj, koji su profesori postavili, je pripremiti savremen, praktično usmeren mikro master program, koji će kandidatima omogućiti nova, primenljiva i međunarodno primerljiva znanja.

        

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije