Novosti

Digitalna uključenost je ključ do uspeha u online obrazovanju
17. oktobar 2018.

Digitalna uključenost je ključ do uspeha u online obrazovanju

Ovo je jedna od ključnih poruka simpozijuma EFMD EOCCS obrazovne zajednice, koji se održao krajem septembra u saradnji sa IE Business School u Madridu i na kojem je pored više od 50 učesnika iz različitih delova Evrope učestvovala takođe i Irena Amič Ravnik, direktorka studijskog programa DOBA Fakulteta.  

Godišnji simpozijum je namenjen podsticanju saradnje i povezivanja, kao i razmeni primera dobrih praksi na području online obrazovanja između EOCCS akreditovanim ustanovama i organizacijama.

Ovogodišnji simpozijum se fokusirao pre svega na traženje odgovora i prikazivanje odličnih praksi, kako da na poslovnim školama u proces učenja, koji se odvija online, što efikasnije i aktivnije uključimo studente, visokoškolske profesore, poslovne partnere i tehnologiju. 

Ovakvi događaji i razmene gledišta i iskustava su izuzetno važni. Oni podrazumevaju kontinuiranu povezanost fakulteta sa međunarodnom zajednicom kvalitetnih visokoškolskih ustanova na području poslovnog online obrazovanja i što je još važnije, oni su prilika za stvaranje novih ideja, koje mogu da obogate studije i razvoj kompetencija studenata i ostalih učesnika DOBA Fakulteta.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije