Novosti

06. oktobar 2021.

DOBA Fakultet dobio bronzano priznanje za inovaciju »SMART ŠIS«

Štajerska privredna komora je ove godine već 25. godinu zaredom (na regionalnom nivou) dodelila priznanja za najbolje inovacije Podravske regije 2021. a među njima i DOBA Fakultetu za inovaciju »SMART ŠIS«.

U svom obraćanju je mr Aleksandra Podgornik, direktorka ŠPK naglasila: »Na ovaj način komora odaje priznanje svima koji dokazuju da krug inovativnog razmišljanja nikada ne prestaje. Svakako je izbor i podsticaj i zahvala preduzećima, koja su svesna da inovativno razmišljanje nije zadatak samo njihovih razvojnih sektora, već način rada celog preduzeća i njegovog menadžmenta, koje je svesno značaja motivisanja za inovativno razmišljanje.«

DOBA Fakultet je za svoju inovaciju studentski informacijski sistem ŠIS dobio bronzano priznanje. Ova inovacija DOBA Fakultetu omogućava potpunu automatizaciju i optimizaciju aktivnosti u procesu prijave i upisa studenata na studije, praćenje uspešnosti studenata, dodavanje nastavnih jedinica, napredovanje studenata u višu godinu i diplomiranje, i tako omogućava efikasnu obnovu poslovnih procesa. Sa uvođenjem inovacije se značajno povećao kvalitet obrade podataka, kao i njihova zaštita iz vidika GDPR-a.

Uz brojne nagrade koje smo dobili poslednjih godina, ovo priznanje je ujedno i naša obaveza za dalji inovativan razvojni rad.

 

Nagradu je preuzela Dina Potočnik, direktorka marketinga i prodaje, koja je rekla da je »DOBA Fakultet fakultet koji vidi dalje, koji je uvek korak ispred i fakultet posvećenih ljudi. Inovaciona kultura je deo naše svakodnevnice, i pokretač našeg razvoja.«

 

 

Izvor fotografija: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=stajerskagospodarskazbornica&set=a.4352793284812879

 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije