Novosti

19. decembar 2019.

DOBA Fakultet je dobitnik Slovenačke nagrade za društvenu odgovornost HORUS 2019

Sa radošću vas obaveštavamo da je DOBA Fakultet dobio Slovenačku nagradu za društvenu odgovornost HORUS, u kategoriji malih neprofitnih pravnih lica. Nagradu dodeljuje IRDO – Institut za razvoj društvene odgovornosti, u saradnji sa partnerima podrške.

Nagrada HORUS je danas vodeća slovenačka nagrada na području uravnotežene i inovativne društvene odgovornosti.

Stručna komisija je u obrazloženju zapisala:

»DOBA Fakultet ima način razmišljanja i rada obrazovne institucije koji je vredan poštovanja, koji svojim zaposlenima i studentima društveno odgovornim ponašanjem, i online studijama nudi više od samo osnovne delatnosti. Moramo naglasiti izvanredan i sistematičan pristup društvenoj odgovornosti, i njeno integrisanje u osnovnu politiku. Posebno nas raduje činjenica, da je društvena odgovornost našla svoje mesto u predmetniku, čime obezbeđujete da se princip društvene odgovornosti širi među studentima i zaposlenima, kao i pomoću praktičnih radionica, koje im omogućavaju sprovođenje u praksi. Na taj način podstičete njihovo pozitivno ponašanje, i prenos dobrih praksi na druga područja života i rada. Komuniciranjem sopstvene društvene odgovornosti, na svoje diplomce prenosite vrednosti empatije, etičkog delovanja i održive odgovornosti. Oni ih zatim mogu primeniti u praksi, radom u svojim okruženjima, čime posledično doprinose razvoju celokupnog društva. Zato vam iskreno čestitamo na vašem radu!«

Slovenačka nagrada za društvenu odgovornost HORUS je izuzetno priznanje svim saradnicima DOBA Fakulteta, i obaveza, da nastavljamo svoju misiju.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije