Novosti

10. decembar 2019.

DOBA Fakultet među finalistima za Slovenačku nagradu za društvenu odgovornost HORUS 2019.

DOBA Fakultet je među finalistima za Slovenačku nagradu za društvenu odgovornost HORUS, i inače za stratešku nagradu HORUS 2019. koju dodeljuje IRDO - Institut za razvoj društvene odgovornosti, u saradnji sa sufinansijerima i brojnim potpornim partnerima.

DOBA Fakultet sve više dobija na važnosti kao društveno odgovorna i etička visokoškolska institucija, koja želi da deluje šire od svoje osnovne misije. Upravo to nas je podstaklo na učešće za Slovenačku nagradu za društvenu odgovornost HORUS.

Na DOBA Fakultetu širimo načela društveno odgovornog ponašanja u poslovnom i društvenom okruženju u kome delujemo, i koje ujedno i stvaramo. Naši programi su praktični i primenjivi, a online izvođenje omogućava fleksibilnost i dostupnost znanja svima, a takođe i socijalno ugroženim grupama. Sa našom istraživačkom delatnošću učestvujemo u širenju i razmeni znanja sa zajednicom i privredom, odazivom na aktuelne društvene ekonomske prilike, a takođe pokušavamo da delujemo i kao koautori javnog mnjenja o društveno odgovornom i održivom ekonomskom upravljanju.

Sve to DOBA Fakultetu omogućava širenje društvene odgovornosti u lokalnom, regionalnom, nacionalnom i međunarodnom okruženju.

Pobednici če biti poznati 17. decembra 2019. u Mariboru. 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije