Novosti

21. novembar 2019.

DOBA Fakultet učestvuje na konkursu za Slovenačku nagradu za društvenu odgovornost HORUS

DOBA Fakultet sve više dobija na važnosti kao društveno odgovorna i etička visokoškolska institucija, koja želi da deluje šire od svoje osnovne misije.

Na DOBA Fakultetu širimo načela društveno odgovornog ponašanja u poslovnom i društvenom okruženju u kome delujemo, i koje ujedno i stvaramo. Naši programi su praktični i primenjivi, a online izvođenje omogućava fleksibilnost i dostupnost znanja svima, a takođe i socijalno ugroženim grupama. Sa našom istraživačkom delatnošću učestvujemo u širenju i razmeni znanja sa zajednicom i privredom, odazivom na aktuelne društvene ekonomske prilike, a takođe pokušavamo da delujemo i kao koautori javnog mnjenja o društveno odgovornom i održivom ekonomskom upravljanju.

Sve to DOBA Fakultetu omogućava širenje društvene odgovornosti u lokalnom, regionalnom, nacionalnom i međunarodnom okruženju.

DOBA Fakultet se zato odlučio, da učestvuje na konkursu za Slovenačku nagradu za društvenu odgovornost HORUS, i inače za Stratešku nagradu Horus 2019. koju dodeljuje IRDO - Institut za razvoj društvene odgovornosti u saradnji sa sufinansijerima i brojnim potpornim partnerima.  

Finalisti će biti poznati 30. novembra, a pobednici 17. decembra 2019. u Mariboru.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije