Novosti

15. januar 2020.

Dodelili smo diplome za 346 diplomaca generacije 2019.

U subotu smo u Mariboru dodelili diplome dvanaestoj generaciji dodiplomskih programa, i to za: 192 diplomca iz Slovenije, 69 diplomaca iz Hrvatske i 14 diplomaca iz Srbije, kao i devetoj generaciji magistara, i to za 43 magistra iz Slovenije, 22 magistra iz Hrvatske i 6 magistara iz Srbije.

»U životu je važno da postavljamo ciljeve, i da krenemo putem njihovih ostvarivanja. Narodna mudrost kaže da je razlika između uspešnog i neuspešnog čoveka KORAK. I njega onaj prvi, uspešan napravi, a neuspešan ne. I vi, dragi diplomci i magistri – bilo vas je mnogo – koji ste taj korak napravili, i upisali se na naš fakultet puni očekivanja. Vaše studije su bile pune izazova sa kojima ste se uspešno uhvatili u koštac, dok je većina od vas zaposlena, a studirali ste uz porodicu i uz svoj posao.

 

Dragi diplomci, dragi magistri, danas završavate važan deo vašeg životnog puta, a vaš uspeh je i naš uspeh, i vi ste ti, koji će sliku o tome kakva je osposobljenost naših diplomaca i magistara poneti u nacionalno i međunarodno okruženje. Pa ipak, ne možemo se zavaravati činjenicom da završetak studija znači i prestanak učenja i obrazovanja. Svetu će u budućnosti biti potrebna najsavremenija menadžerska znanja, pa i za digitalni preobražaj koji je više od trenda, postaju neophodni sastavni deo konkurentnosti poslovnih modela preduzeća. Moraćemo da umemo da se pravovremeno prilagodimo novim uslovima poslovanja u svim područjima.« Iz govora direktorke

Fotografije ↗ 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije