Novosti

16. mart 2018.

e-PROFMAN Final Seminar u Istanbulu

Od 13. 3. do 17. 3. u se Istanbulu odvijao Final Seminar, završni seminar projekta e-PROFMAN pod nazivom 'This is beginning'.

Na Final Seminar projektu e-PROFMAN pod nazivom 'This is beginning' učestvovali su studenti iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Turske.

Od 2015. godine se odvija ERASMUS+ projekat e-PROFMAN u saradnji sa DOBA Fakultetom i Visokom školom za novinarstvo i za odnose s javnošću iz Skoplja u Makedoniji, i Univerziteta u Istanbulu. Cilj spomenutog ERAMSUS+ projekta je razvoj online osposobljavanja iz područja inovativnog menadžmenta, rukovođenja i strateškog komuniciranja u koji su uključeni pojedinci iz različitih zemalja: Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Turske.

Prošle nedelje se u Istanbulu odvijao završni seminar Final Seminar - This is beginning za studente uključene u spomenuti projekat. U toku seminara su studenti predstavili svoja nova znanja i spretnosti, koja su razvili za vreme trajanja projekta i saradnje u različitim obrazovnim modulima. Predstavili su svoje konačne projekte koje su pripremali. Rad se odvijao u mešanim timovima, studente su u radu usmeravali mentori iz različitih strukovnih područja i zemalja, takođe su se odvijala i različita sadržajna predavanja iz područja komuniciranja, strateškog menadžmenta, rukovođenja i inovativnog menadžmenta.

 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije