Novosti

03. april 2020.

Erasmus+ projekat master@home nesmetano teče

Na Dobi i u ovim nepredvidivim i kriznim trenucima, studije i svi projekti teku bez prekida i smetnji. Dobin model online studija obezbeđuje da oko 1.500 online studenata u 16 studijskih programa nesmetano studira.

20. januara 2020. smo počeli sa izvođenjem online micro master programa Entrepreneurship Ecosystem and innovation strategies, u okviru Erasmus+ međunarodnog projekta Master@home, u kome učesnici, čak 36 u sklopu DOBA Fakulteta, kroz tri predmeta stiču i jačaju znanja iz područja komuniciranja u međunarodnom poslovnom okruženju, inovacija i inovativnih poslovnih strategija, preduzetnički um u mišljenju i delovanju.

Erasmus+ projekat master@home je u ovim nepredvidivim trenucima već prešao u drugu polovinu izvođenja. Za 90 učesnika programa Entrepreneurship Ecosystem and Innovative Strategies, dva su predmeta u kojima su stekli znanja o komunikaciji u međunarodnom poslovnom okruženju, i inovacijama i inovativnim poslovnim strategijama. Rad u međunarodnim timovima studenata iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Turske i Litvanije je velika dodata vrednost za sve uključene, koji u međunarodnom virtuelnom okruženju rešavaju različite izazove, i pri tome razvijaju i jačaju interkulturalne kompetencije, znanje stranog jezika, digitalne veštine i veštine saradnje uprkos svim promenama, usred pandemije i zemljotresa.

Za Doba Fakultet je projekat važan deo njegove strategije, i politike internacionalizacije od kuće, i curriculuma.


     

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije