Novosti

08. decembar 2020.

Govor dekana i direktorke DOBA Fakulteta za diplomce generacije 2020.

Najvažniji događaj svakog studenta je diplomiranje. To je trenutak ponosa, sreće i radosti svih - studenta, njegovih bližnjih i svakako fakulteta, profesora i online mentora.

Ove godine je na DOBA Fakultetu diplomirala trinaesta generacija diplomaca bachelor programa, i deseta generacija diplomaca master programa. Dodelićemo čak 346 diploma diplomcima iz Slovenije, Hrvatske i Srbije. Iskrene čestitke.

Nažalost se zbog epidemije COVID-19 ne možemo sresti na svečanosti povodom dodele diploma. Diplomu i prilog diplomi poslaćemo im putem pošte, u ovom mesecu. Bez obzira na situaciju, na DOBA Fakultetu smo se pobrinuli da će izručenje diplome biti izvedeno na što svečaniji način, i to:

  • Sa video govorom dekana DOBA Fakulteta prof. dr Rasta Ovina i direktorke DOBA Fakulteta, Jasne Dominko Baloh.
  • Koverta u kojoj će diplomci dobiti diplomu je napravljena od ekološki prihvatljivih materijala, i 100 % je biorazgradiva.
  • Na koverti će naći tekst himne DOBA Fakulteta, autora Toneta Partljiča, pisca i dramaturga iz Maribora. Melodiju za himnu je pripremio muzički pedagog i poznati dirigent, gospodin Simon Robinson. Melodiju možete čuti u pozadini video govora.

dekan nagovor 1  direktorica nagovor

Neka im dan kada će primiti diplomu ostane u lepom sećanju. Biće nam drago ako taj trenutak podelel sa nama i pošalju nam koju fotografiju.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije