Novosti

30. avgust 2018.

Imate nezavršene studije? Mi imamo odlične vesti za vas!

Da li ste ranije već studirali na nekom od fakulteta u srodnom programu, ali ste zbog različitih privatnih i poslovnih razloga prekinuli studije?

Sa 19 godina još niste bili svesni toga šta biste uopšte želeli u životu. Izabrali ste fakultet koji vam je tada bio najsimpatičniji, ili vas je možda za taj fakultet nagovorio prijatelj ili čak roditelji. Niste imali praktičnih iskustava, krenuli ste na sasvim nepoznati put. Vremenom ste utvrdili da vam studije nisu zanimljive, potražili ste posao i počeli da zarađujete svoj novac. Studije ste zanemarili, ali ste se mnogo puta usput obrazovali. Postigli ste već skoro sve u životu, ali nešto je ostalo neispunjeno - diploma. Da li vam ovo zvuči poznato? Sada je pravo vreme za promene!

Zašto će sada biti lakše, ukoliko se odlučite da studirate?

U svim godinama vašeg rada ste stekli puno iskustva, koja ćete moći odlično da povežete sa novim znanjem, koje ćete steći tokom studija. I poslodavci će već nakon samo nekoliko meseci primetiti promene. Upravo tako ćete postati odgovorniji, još zaneseniji i ambiciozniji, a pre svega ćete znati ono što vas zanima i ono što vam je potrebno.

Naša iskustva govore, da čak 96% studenta, koji se odluče za nastavak studija, ih uspešno obave u roku. I što je još važno: predmeti i znanja, koja ste već dobili, mogu da vam se priznaju.

Odlučite se za nastavak studija jer je dokazano da diploma donosi pozitivne promene u karijeri.

Ali kako studirati, kad sada imamo znatno manje vremena?

Pošto ste zaposleni, a pojedini od vas imaju i porodice, online studije, koje su u svetu trend, su pravi izbor za vas. Obaveze ispunjavate svake nedelje u rokovima, sa primerima iz prakse i vrhunskim predavačima, uz savremenu tehnologiju. Vodeći smo izvođač i razvijač pravih online studija u celosti u Srbiji, i jedina škola sa međunarodnom akreditacijom za izvođenje online studija UNIQUE u jugoistočnoj Evropi.

Mi vam nudimo pedagošku, stručnu i tehničku podršku, kako biste bili uspešni na vašim studijama.

Priznavanje znanja

Studentima će se priznati znanja i veštine, stečene pre i tokom upisa - u različitim oblicima formalnog ili neformalnog obrazovanja. Studenti imaju mogućnost prenošenja ECTS bodova, stečenih u studijskim programima na drugim visokoškolskim institucijama. O priznavanju obaveza pojedinom kandidatu odlučuje Komisija za studentska pitanja na DOBA Fakultetu na osnovu predatog zahteva za upis po Merilima za prelaske. Za savetovanje pre upisa nam na mejl studijska.komisija@doba.si pošaljite potvrdu o položenim ispitima i potvrđene nastavne planove (dokumente možete dobiti u referatu vašeg trenutnog fakulteta). Rado ćemo vam dati savet u vezi odabira odgovarajućeg programa.

Informacije i lično savetovanje

Obratite nam se i dopustite da vam predstavimo sve informacije vezane za studije na našem fakultetu, prednosti koje vam nudimo, jedinstvene online studije za koje se svake godine odlučuje preko 1.500 studenata, naše savremene programe i predmete. Proverite termine savetovanja i prisustvujte jednom od njih. Takođe popunite i informativnu prijavu, da vam pošaljemo više informacija o željenom programu.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije