Novosti

Konferencija za novinare o e-obrazovanju
28. novembar 2018.

Konferencija za novinare o e-obrazovanju

E-obrazovanje je danas u svetu poznato kao kvalitetan način obrazovanja, koji otvara mogućnost obrazovanja svim grupama stanovništva i podstiče razvoj znanja i veština, koje su važne za razvoj digitalnog društva.

Osrednji cilj e-obrazovanja je ostvarivanje znanja sa kritičkim razmišljanjem, povezivanjem i saradnjom, rešavanjem problema, kao i stvaranje digitalnog sadržaja i otvoreno korišćenje istog.

Na konferenciji za novinare na temu Koliko Slovenija zaostaje na području e-obrazovanja u svetu, koju smo organizovali danas na DOBA Fakultetu, smo predstavili:

  • Rezultat istraživanja o e-obrazovanju u Sloveniji (dr Lea Bregar, visokoškolska profesorka na DOBA Fakultetu)
  • Važnost otvorenog obrazovanja za razvoj slovenačkog visokog školstva (mr Mitja Jermol, nosilac UNESCO katedre na Institutu Jožef Štefan).

Takođe smo predstavili otvaranje Instituta za e-obrazovanje na DOBA Fakultetu.

DOBA Fakultet je privatni, međunarodno priznati evropski fakultet sa tradicijom, međunarodnom akreditacijom kvaliteta, evropskim standardima i akreditovanim programima. Jedini smo fakultet u jugoistočnoj Evropi sa međunarodnom akreditacijom online studija. Međunarodna akreditacija UNIQUe i međunarodni sertifikat EOCCS potvrđuju, da se online studije na našem fakultetu izvode prema visokim međunarodnim standardima. Studenti mogu da studiraju u 4 akreditovana bacheor programa i 4 akreditovana master programa, kao i u doktorskom programu. Programe izvodimo na 4 jezika. Godišnje na DOBA Fakultetu studira 1.000 novih online studenta i 46 država sveta.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije