Novosti

14. novembar 2019.

Međunarodni dan studenata

17. novembra obeležavamo međunarodni dan studenata, koji simbolizuje borbu studenata za ljudska prava, za demokratsko društvo, i bitku protiv diskriminacije.

Taj dan je za međunarodni dan studenata proglasio međunarodni studentski savet u Londonu, 1941. godine – kao sećanje na nacističku okupaciju praškog univeriteta, 1939. godine, zaustavljanje studentskih demonstracija hapšenjem brojnih studenata, i deportaciju više od 1.200 studenata u koncentracione logore, i ubistvom devet studenata i profesora.

Značaj DOBINOG modela online obrazovanja za Srbijo

DOBA i nakon 20 godina rada ostaje jedina ustanova, koja na takav način odgovara na potrebe pojedinaca, otvara i širi obrazovni prostor, i unosi svetske trendove u srpski prostor. Sa svojim dinamičnim i konstantno razvijajućim modelom online studija, koji prati međunarodne standarde kvaliteta online obrazovanja, uverila je i stručnjake. Na DOBI smo se odlučili za najzahtevniji model studija na daljinu u kombinaciji sa e-obrazovanjima, i inače za u potpunosti internetom podržano učenje - online učenje bez fizičke prisutnosti između studenata i profesora. Sa celokupnom podrškom studentima, i savremenim pedagoškim pristupima obezbeđujemo visoku aktivnost studenata, dostizanje ciljeva, kompetencija, nastavnih rezultata, i savremeno proveravanje i ocenjivanje znanja.

ONLINE STUDIJE NA DOBI KROZ 20 GODINA U BROJKAMA

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije