Novosti

11. februar 2021.

Naj diplomci i magistri DOBA Fakulteta u 2020.

Nagradu za najuspešnijeg diplomca u bahelor studijskim programima, u 2020. godini je dobila Ivana Radan, diplomac programa Poslovanje i menadžment u turizmu, koja je stekla zvanje: diplomantka poslovanja in upravljanja v turizmu. Tokom studija se uspešno suočavala sa zahtevanim studijskim obavezama, i postigla prosečnu ocenu 9,6.

Nagradu za najuspešnijeg diplomca u master programima je dobio Andrej Butala, diplomac master programa Međunarodno poslovanje, koji je stekao stručno zvanje: magister poslovnih ved. Tokom studija je postigao prosečnu ocenu 9,8, što dokazuje njegovu marljivost i izvrsnost prilikom izvršavanja studijskih obaveza.

Na DOBA Fakultetu, sa ciljem podsticanja kvalitetne stručne i istraživačke delatnosti studenata, biramo i najbolje magistarske radove. U 2020. godini je u izbor ušlo 9 magistarskih radova, koji su ocenjeni sa 10. Tročlana komisija je među njima izabrala najbolji, a nagradu za najbolji magistarski rad sa potencijalom inovacije u 2020. godini je dobio magistar Danilo Kovačič, za rad sa naslovom NAČINI UPOTREBE »BLOCKCHAIN« TEHNOLOGIJE U DECENTRALIZOVANOM SNABDEVANJU SA ELEKTRIČNOM ENERGIJOM IZ OBNOVLJIVIH IZVORA. ANALIZA PRIMERA SLOVENIJE, koji je pripremio pod mentorstvom doc. dr Tomislava Rozmana.

Iskreno čestitamo, i želimo još mnogo uspeha na daljem putu.
 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije