Novosti

25. april 2018.

Najbolju prezentaciju je pripremila studentkinja Nine Breskvar Ogorevec

U okviru predmeta Menadžment događaja, studenti su za preduzeće Lidl Slovenija pripremili predlog prezentacije na ovogodišnjem SOF-u, koji je održan 12. i 13. aprila. Nosilac predmeta je mr Natalie C. Postružnik.

Tok projekta

Na osnovu brifa i budžeta, koje su pripremili u preduzeću Lidl Slovenija, studenti su kroz pičevanje predstavili ideju, pripremili plan događaja, sa scenarijem i scenosledom, kao i svim drugim elementima plana događaja, prikazavši takođe i finansijsku stranu do detalja. Pobednički koncept je preduzeće Lidl Slovenija zapravo i sprovelo na ovogodišnjem SOF-u.    

Komisija u sastavu: predstavnici preduzeća Lidl Slovenija i nosilac predmeta, su među svim prezentacijama odabrali najbolju. Pobednički rad je pripremila studentkinja dodiplomskog programa Poslovanje, gospođa Nine Breskvar Ogorevec.

Kako je komisija napisala:

»Kao pobednički rad odabrali smo rad Nine Breskvar Ogorevec, jer je zadatak u potpunosti izvodljiv. Dopada nam se ideja sa testiranjem proizvoda, kao i naglasak na povezanosti kupaca. Rado ćemo takav nastup i sprovesti.“

Studentkinja je nagrađena (odličnom ocenom na predmetu) kao i sa kotizacijom za učestvovanje na ovogodišnjem SOF-u.  

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije