Novosti

20. januar 2020.

Početak međunarodnog projekta Master@home

20. januara 2020. počinje izvođenje online micro master programa Entrepreneurship Ecosystem and innovation strategies, u okviru Erasmus+ međunarodnog projekta Master@home, u kome učestvuju DOBA Fakultet, Fakultet za komunikacije na Univerzitetu u Istanbulu, Institut za komunikacijske studije iz Skoplja, i Univerzitet Vytautas Magnus, Odeljenje za javne komunikacije iz Kaunasa.

Od 120 studenata iz svih država partnera, čak 36 ih učestvuje u okviru DOBA Fakulteta – diplomaca DOBA Fakulteta i drugih visokoškolskih institucija, magistarskih studenata, preduzetnika i preduzetnika početnika iz Slovenije, Srbije, Hrvatske i BiH.

Učesnici će kroz tri predmeta dobiti i utvrditi znanja iz područja komuniciranja u međunarodnom poslovnom okruženju, inovacija i inovativnih poslovnih strategija, preduzetničkog uma u mišljenju i delovanju. Radiće i na na izazovu (capstone projekt) pripreme plana i razvoja strategija za rast preduzeća. U programu, koji će se izvoditi potpuno online na engleskom jeziku, učesnici će raditi na različitim izazovima u međunarodnim timovima, što će doprineti razvoju njihovih međunarodnih kulturnih kompetencija.

Program će se završiti 28. juna 2020. Uspešno završen program je vrednovan sa 20 ECTS.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije