Novosti

Privlačno je postati magistar
17. avgust 2018.

Privlačno je postati magistar

Dajte svojoj karijeri krila, ostvarite svoje ambicije i uhvatite se u koštac sa novim izazovima!

Čak tri online master programa DOBA Fakulteta su pripremljena za viši i srednji vodeći kadar iz svih područja. Oni naime pružaju znanja, koja ističu sposobnosti rukovođenja i izoštravaju sklonost poslu. Ukoliko odaberete master studije na DOBA Fakultetu, odabraćete:

  • KVALITET – Svi su programi akreditovani i javno priznati, a najviši kvalitet izvođenja potvrđuju čak dve međunarodne akreditacije online studija, koje posedujemo jedini u Srbiji i Sloveniji.
  • SAVREMENOST – Programi su po svom sadržaju jedinstveni u Srbiji i u potpunosti prilagođeni trendovima i potrebama današnjeg vremena.
  • KONKURENTNOST – Dokazano je da ćete sa master diplomom biti konkurentniji i privlačni za viša, vodeća i bolje plaćena radna mesta!
  • RAZVOJ KLJUČNIH KOMPETENCIJA ZA POPUNJAVANJE RADNIH MESTA- Rešavanje problema, organizacijske sposobnosti, fokusiranost na klijente i kritičko i kreativno razmišljanje su ključne kompetencije koje poslodavci očekuju od zaposlenih, kako na globalnom nivou, tako i u Srbiji.
  • PROFESORI IZ PRAKSE koji dobro poznaju razliku između teorije i stvarnog života. Sve zadatke pripremaju tako da vi pri tome razvijate svoju kreativnost, kritički razmišljate, i pre svega tako da povezujete svoj posao sa studijama i tražite rešenja za sopstveni posao.

Dajte svojoj karijeri krila, ostvarite svoje ambicije i uhvatite se u koštac sa novim izazovima!

Prijava u tri koraka:

  1. Popunite online prijavu.

  2. Priložite odgovarajuće potvrde o obrazovanju.

  3. Sve zajedno pošaljite u predstavništvo fakulteta u Beogradu:
    DOBA Fakultet, Milentija Popovića 9, 11070 Beograd.

Nakon predate e-prijave ćemo vas kontaktirati za potvrdu upisa. Prijavite se do 8. 9. 2018. i uštedite 51,00 EUR.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije