Novosti

17. februar 2018.

Radna mesta u eminentnim firmama za naše diplomce

Na DOBA Fakultetu je postala praksa da naši diplomci napreduju u veoma kratkom roku nakon diplomiranja, i to čak 64% njih, kako kažu Follow up anketiranja koja sprovodimo 6 meseci nakon završetka studija.

Da se studiranje zaista isplati i onim studentima koji nisu trenutno zaposleni, govori i taj podatak, da naši diplomci dobijaju poslove u eminentnim firmama, sa visoko vrednovanom diplomom DOBA Fakulteta. Među njima su i oni koji dobijaju poslove i u međunarodno vrednovanim institucijama, kao što je podsticajni primer našeg diplomca master programa Međunarodno poslovanje, Slavice Stojković, koja je počela sa radi za Svetsku zdravstvenu organizaciju (WHO), u Beogradskoj kancelariji.

 

“Sigurna sam da je DOBA Fakultet imao udeo u mom ličnom uspehu koji sam postigla. Bila sam srećna sto sam po ko zna koji put dobila potvrdu da je DOBA bila i jeste pravi izbor za moje dalje napredovanje.”

Prilikom apliciranja za posao studenti mogu da provere I podle sa budućim poslodavcem i podatak da je njihovo obrazovanje na DOBA Fakultetu upisano i u svetsku databazu za visoko obrazovanje: World Higher Education Database (WHED) na sledećem linku:  http://www.whed.net na čijem je spisku i DOBA Fakultet. 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije