Novosti

04. maj 2018.

Saradnja sa hrvatskim univerzitetom

U aprilu mesecu smo ugostili predstavnike Univerziteta iz Rijeke, iz Pravnog fakulteta. Suzana Weiss i Marja Kostelac, koje su došle na DOBU u sklopu Erasmus mobilnosti, su se upoznale sa našim načinom studija, organizacijom, i susreli su se sa zaposlenima i profesorima. 

»Za Erasmus boravak smo odabrali DOBA Fakultet, jer smo hteli da upoznamo online način studiranja. Tokom naše kratke posete, koja je trajala 3 dana, smo stekli uvid u strukturu i način organizacije studija. Uvideli smo, da je DOBA Fakultet dobro organizovan fakultet, i da postoji veliki trud svih zaposlenih, da bi se izvodilo inovativno učenje, i da to bude studentima zanimljivo, što lakše, ugodnije i naravno da uspešno završe započete studije. Raduje nas da ćemo znanja i informacije, kao i novostečeno znanje primetiti u našem daljem radu, i da možemo budućim studentima da preporučimo online studije. Zahvaljujemo se svim zaposlenima što su nam u vrlo srdačnom okruženju predstavili svoj način i metode rada.“

Tako su svoje utiske nakon posete podelili sa nama gosti, koji su bili oduševljeni i gradom Mariborom, u kome se nalazi sedište DOBA Fakulteta.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije