Novosti

28. septembar 2020.

Student DOBA Fakulteta razvio aplikaciju Whendly

Praktičnost studijskih programa i predmeta je jedna od ključnih posebnosti e-studija na DOBA Fakultetu. I čak 70 % pojedinačnog predmeta je namenjeno reševanju konkretnih poslovnih izazova, odn. pripremi aplikativnih projekata.

Tako je i Tom Šfiligoj prošle godine, u 3. godini dodiplomskih studija, na predmetu Inovativni i inovacijski menadžment, u okviru timskog zadatka predlagao inovativnu ideju - aplikaciju za pronalaženje sportskog partnera - za koju je napisao tačan opis, specifikacije, kao i marketinški i prodajni plan nove mobilne aplikacije. Vreme korona krize je zajedno sa porodicom, koja mu je pomagala u realizaciji ideje, dobro iskoristio, i njegova ideja je u petak, 18. 9. 2020. i zvanično zaživela. 

Misija aplikacije Whendly je jednostavna: pomagati ljudima u što zdravijem i sportskom životu. Omogućava vam:

  • da nađete sportskog partnera, koji će vas motivisati, kada vam je teško;
  • da objavite zabavne sportske izazove za ostale Whendly korisnike;
  • zdrav i sportski život.

 

'Već tokom razvijanja seminarskog rada na DOBA Fakultetu, ideja mi se veoma svidela. Kada sam videla, da su je Tom i ekipa sproveli u delo, zaista sam bila oduševljena, i rado sam je preporučila dalje. I sama sam nakon kraja karijere saznala, koliko je važan svakodnevni aktivan život, i izvan džudo dvorane. U današnjim vremenima zdrav život dobija sasvim novi značaj, a činjenica je, da često fali energije ili pravog društva. Nadam se da će aplikacija Whendly ljudima pomoći da nađu bližnje, i motisati ih da urade nešto dobro za sebe. Ako ništa drugo, mogu ih motivisati i izazovi, koje postavljaju korisnici aplikacije,' aplikaciju preporučuje i Urška Žolnir, olimpijska prvakinja i diplomac DOBA Fakulteta.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije