Novosti

10. jun 2019.

U besplatan predmet online studija je uključeno čak 298 učesnika iz tri države

Dobin model online studija, prema svetskim merilima, važi za jedan od najbolje osmišljenih i najkvalitetnijih, a prema mišljenju studenata i jedan od najfleksibilnijih oblika obrazovanja, koji je u isto vreme prilagođen i zaposlenim odraslima, ali i mladim ljudima, koji žele nešto više.

Povodom 20-godišnjice online studija na Dobi i u Sloveniji smo za sve, koji su želeli da steknu nova znanja za napredovanje i upoznaju vrhunski model online studija, odabrali dva aktuelna i zanimljiva predmeta:

  • Lični menadžment - gde je akcenat na pet faktora ličnosti, strategijama rešavanja konflikata, razumevanju motivacije u poslovnom kontekstu i tehnikama za podsticanje kreativnosti.
  • Komuniciranje sa uticajnim javnostima i lobiranje – glavni akcenti na predmetu su na komuniciranju sa uticajnim javnostima i umrežavanju, zastupanju interesa i lobiranju, kao i na pregovaračkim doktrinama i tehnikama.  

U besplatan predmet, koji je već u punom jeku, je uključeno čak 298 učesnika, od čega je 149 njih iz Slovenije. U dodiplomski program u Sloveniji se upisalo 74 učesnika, a u magistarski 75. U Hrvatskoj se u dodiplomski program upisalo 60 učesnika, a u magistarski 40. U Srbiji imamo 23 učesnika upisanih u dodiplomski program i 26 u magistarski. U sve tri države najviše učesnika dolazi iz privrede.

Tokom trajanja predmeta svi učesnici će, kroz brojne aktivnosti i aktivan rad, upoznati sve prednosti međunarodno akreditovanih online studija i steći kvalitetno znanje, i naravno dobiti POTVRDU o obavljenom predmetu, koja je javno važeća.    

 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije