Novosti

Učešće na Businet konferenciji
26. novembar 2018.

Učešće na Businet konferenciji

Predstavnice DOBA Fakulteta su u novembru bile u Talinu, u Estoniji, gde su učestvovale na konferenciji udruženja poslovnih škola Businet.

DOBA Fakultet smo uspeli odlično da predstavimo na konferenciji kroz različite aspekte. Predavači Nataša Ritonija i Jasna Suhadolc, su bile među glavnim govornicima konferencije. Nataša Ritonija je govorila o internacionalizaciji i predstavila prakse DOBA Fakulteta, a predavač i vlasnica agencije Virtua PR, Jasna Suhadolc, je predstavila ulogu i mogućnosti marketinga u obrazovanju.

Direktorka studijskih programa, Irena Amič Ravnik, je u sklopu programa konferencije predstavila način online studija na DOBA Fakultetu, a Nina Turčin je učestvovala na radionici projekta EnDigiCom, kao i sa prezentovanjem dobre prakse projekta virtuelne mobilnosti International Innovation Hackathon. Na našu inicijativu takođe je stvorena radna grupa za područje internacionalizacije doma, koja je imala svoj prvi susret.

Učešća na ovakvim konferencijama doprinose međunarodnom ugledu fakulteta i prenosu dobrih praksi, koje imaju direktan uticaj na kvalitet delovanja DOBA Fakulteta.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije