Novosti

23. jun 2020.

Uspešan završetak 12. virtuelne letnje škole

10 neverovatnih dana interkulturalnog timskog rada, 7 preglednih zadataka, 4 interaktivna vebinara i 4 stručna profesora i mentora.

Virtuelni međunarodni projekti ove vrste su ključan element internacionalizacije od kuće, i učesnicima omogućavaju rad u međunarodnim i interdisciplinarnim timovima, dobijanje novih znanja, dostup do inostranih profesora, razvoj interkulturalnih i digitalnih kompetencija, priliku za poboljšanje znanja engleskog jezika, nova poznanstva, i svakako važnu referencu.

I ove godine je učestvovalo čak 150 učesnika iz 38 različitih država: od Portugalije, Rusije, Ruande, Kenije, do SAD, Indije, Singapura ...

Desetodnevno učešće je učesnicima omogućilo širi pogled u interkulturalno komuniciranje, kako kroz online predavanja, tako i zadatke, koje su morali da urade tokom predmeta Creative Cross Cultural Communication.

»Zahvaljujem vam se na divnoj prilici da budem deo virtuelne letnje škole Creative Cross-Cultural Communication. Mnogo sam naučila, i cenim priliku za saradnju sa inostranim učesnicima. Rad u međunarodnom virtuelnom timu je bio odličan, naši profesori i i drugo osoblje škole za podršku su odlično obavili svoj posao.« Anne Aseey, Kenija

 

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije