Novosti

Uspešno smo počeli nove međunarodne projekte
02. novembar 2017.

Uspešno smo počeli nove međunarodne projekte

Prošle nedelje su održani prvi partnerski sastanci za dva nova međunarodna projekta, u kojima, kao partner učestvuje i DOBA Fakultet:

Training for Education, Learning and Leadership towards a new Metropolitan discipline (TELLme). Nosilac projekta je Politehnika iz Milana, a u projektu osim DOBA Fakulteta učestvuju i partnerske institucije iz Italije, Španije, Argentine i Meksika. Projekat je usmeren na prikupljanje primera dobrih praksi iz područja razvoja pametnih gradova.

Enhanced Digital Competencies fro Business Usage (EnDigiCom). Nosilac projekta je Europa-Wirtschaftsschulen iz Beča, a u projektu osim DOBA Fakulteta učestvuju i partnerske institucije iz Nemačke, Francuske, Belgije i Velike Britanije. Projekat je usmeren na razmenu dobrih praksi iz područja digitalnog marketinga i socijalnih mreža, i na pripremu skupa kompetencija iz tog područja, koje su potrebne za radna mesta poslovnih asistenata.

Učestvovanje u međunarodnim projektima i širenje mreže partnerskih institucija je jedna od ključnih strategija DOBA Fakulteta. Dosadašnja iskustva u međunarodnim projektima su veoma dobra, a osim rada na međunarodnom projektu se izvode i drugi oblici saradnje sa partnerskim institucijama, kao što su npr. virtuelna mobilnost, mobilnost osoblja i profesora, studijske posete i zajednički rad na naučno-istraživačkom području.

 

 

Disclaimer:
The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije