Novosti

20. jun 2022.

Uspešno smo završili treće izvođenje mikro master programa Inovativno obrazovanje online

Program je namenjen visokoškolskim profesorima i predavačima više škole, dekanima, prodekanima visokoškolskih ustanova, i svima koje zanimaju savremeni pristupi u uvođenju online obrazovanja.

Program se izvodi u potpunosti online, i traje 3 nedelje. Izvođači programa su stručnjaci iz područja online obrazovanja, sa bogatim iskustvima iz prakse. Tokom obrazovanja učesnike prati i online mentor.

Program je podeljen na tri jednonedeljna modula, koji obuhvataju teorijske i razvojne vidike online obrazovanja, planiranje online obrazovanja sa savremenim pedagoškim pristupima i proveru i ocenjivanje znanja. Detaljniji sadržaji programa, i opisi predavača su dostupni na veb stranici programa.

Program je do sada uspešno obavilo 70 učesnika.

»Zahvaljujem se, što samo bila deo tima, odn. što ste mi omogućili iskustvo ove vrste.«

»Ponovo ste me oduševili. Pristupom, stručnošću, inovativnošću i odnosima.«

»Obrazovanje u Mikro master programu za mene predstavlja izazov, jer ću na osnovu stečenog znanja nadograditi svoj pedagoški rad. Naročito sam zadovoljna stečenim kompetencijama postavljanja rezultata učenja i aktivnosti učenja pomoću tehnologije u online pristupima, kao i davanje odgovarajućih povratnih informacija studentima. Stečene veštine će mi biti od pomoći, i iskoristiću ih u svom daljem radu sa studentima u online obrazovanju.« mr Jožica Razpet, predavač na Višoj stručnoj školi DOBA

Informativni dani i savetovanja
Informativni dani i savetovanja
Podelite
Podelite
Online studije
Online studije
Želim dodatne informacije
Želim dodatne informacije